جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

بازنگری در سهمیه بنزین خودورهای استیجاری

رئیس مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هزینه کردن منابع درآمدی حاصل از افزایش قیمت بنزین در محل دیگر خلاف قانون و مقررات است، گفت: بازنگری نسبت به اختصاص سهمیه بنزین خودروهای استیجاری ادارات در برنامه کاری مسؤولان اجرای و مجلس قرار دارد....هزینه‌ کردن درآمد افزایش قیمت بنزین در جای دیگر خلاف است
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی‌محمد شاعری در ارتباط با عدم واریز یارانه معیشتی به حساب برخی افراد، اظهار کرد: این موضوع مورد نقد و نظر نمایندگان مجلس است.

 

وی تصریح کرد: براساس گزارش‌های دریافتی از مردم،  یارانه معیشتی تعدادی از خانوارها واریز نشده است که این موضوع مورد بحث نمایندگان مجلس بوده و به اطلاع مسؤولان اجرای دولت رسیده است، طی این هفته مصوبه‌ای داشتیم که همه منابعی مالی ناشی از افزایش قیمت بنزین باید به مردم پرداخت شود.

 

رئیس مجمع نمایندگان مازندران ادامه داد: هزینه کردن منابع درآمدی حاصل از افزایش قیمت بنزین در محل دیگر خلاف قانون و مقررات است.

 

وی ادامه داد: مراحل قانونی این مصوبه پس از تصویب در مجلس به شورای نگهبان ارسال می‌شود، مجلس به وظیفه قانونی خویش در این ارتباط عمل کرده است.

 

شاعری در پاسخ به این سؤال که رانندگان استیجاری ادارات بعد از افزایش قیمت بنزین به دلیل عدم تخصیص بنزین سهمیه‌ای مناسب دچار مشکل شدند، آیا مجلس در این ارتباط ورود پیدا نمی‌کند، گفت: این یکی از مواردی است که در کمیسیون تخصصی مجلس پیگیری می‌شود.

 

وی اضافه کرد: همه خودروهای کار باید سهیمه لازم را دریافت کنند اما شناسایی خودروهای کار ممکن است زمان‌بر باشد ولی عملیاتی می‌شود.

 

رئیس مجمع نمایندگان مجلس مازندران در ادامه از افزایش سهمیه پیک موتورها خبر داد و گفت: موضوعات از این دست به صورت جدی در فرمانداری‌ها و استانداری‌ها و در سطح کلان از طریق وزرا و مجلس پیگیری می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر