آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

انصارالله: اگر تل‌آویو آتش‌بس را نقض کند با پاسخ شدید مواجه خواهد شد

انصارالله: اگر تل‌آویو آتش‌بس را نقض کند با پاسخ شدید مواجه خواهد شد  عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن گفت که اگر اسرائیل به توافق آتش‌بس در غزه پایبند بماند، ما حملات خود را متوقف خواهیم کرد، اما اگر تل‌آویو این توافق را نقض کند، پاسخ ما شدیدتر و قاطعانه‌تر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 12
کد خبر: ۲۹۱۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «حزام الاسد»، عضو برجسته دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت که اگر رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس در نوار غزه پایبند باشد، نیروهای مسلح یمن عملیات‌های خود علیه سرزمین‌های اشغالی را متوقف خواهد کرد.

این عضو برجسته دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با اشاره به توافق آتش بس در غزه و تداوم آن افزود: نیروهای مسلح یمن عملیات‌های نظامی خود به عمق فلسطین اشغالی و کشتی‌های مرتبط با اسرائیل را در دریای سرخ متوقف خواهد کرد.

مردم یمن: اسرائیل متحمل شکست مفتضحانه‌ شد/هرگز غزه را تنها نمی‌گذاریم

حزام اسد در ادامه به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به آتش‌بس غزه پرداخت و اظهار داشت: اگر اسرائیل تجاوز و محاصره مردم در غزه را از سر بگیرد، ما عملیات نظامی خود را با سرعتی شدیدتر از قبل از سر خواهیم گرفت تا آن را تحت فشار قرار دهیم و مجبور کنیم به جنایات و تجاوزات خود پایان دهد.

توافق آتش‌بس غزه که فاز اول طرح 20 ماده‌ای دونالد ترامپ شناخته می‌شود در روز جمعه(18مهرماه) بعد از تصویب کابینه رژیم صهیونیستی و عقب نشینی نظامیان این رژیم از بخش هایی از غزه  وارد مرحله اجرایی شد. این توافق با میانجی‌گری کشورهای مصر، قطر و ترکیه در شرم‌الشیخ مصر به دست آمد./تسنیم

کلمات کلیدی: تل‌آویو
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار