قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵

پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان مهر / الان طلا بخریم یا نه؟

پیش‌بینی قیمت طلا تا پایان مهر / الان طلا بخریم یا نه؟ به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران، طی هفته گذشته و تا ظهر جمعه اونس جهانی طلا با افزایش بی سابقه ۳۳۰ دلاری به ۴۳۴۷ دلار رسید؛ اما در بازار داخلی طلا، با وجود افزایش نسبی قیمت‌ها حباب سکه با کاهش یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومانی روبرو شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 17
کد خبر: ۲۹۱۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نادر بذرافشان در تشریح تحولات داخلی و خارجی بازار طلا و سکه در هفته گذشته گفت: بازار جهانی طلا طی هفته گذشته نوسان افزایشی بالایی را تجربه کرد؛ به طوری که قیمت اونس جهانی طلا در حال حاضر (ظهر جمعه) با افزایش ۳۳۰ دلاری به ۴۳۴۷ دلار رسیده که یک رکورد بی‌سابقه و دور از انتظار است.

وی افزود: در بازارهای داخلی نیز با افزایش نسبی بالایی روبرو بودیم؛ به طوریکه هر مثقال طلای ۱۷ عیار با یک میلیون و ۲۷۰ هزار تومان افزایش به ۴۸ میلیون و ۴۹۰ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۹۲ هزار تومان افزایش به ۱۱ میلیون و ۱۹۲ هزار تومان، تمام سکه طرح جدید با یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش به ۱۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و تمام سکه طرح قدیم با یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش به ۱۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران ادامه داد: با این حال نیم سکه با ۵۰۰ هزار تومان کاهش به ۵۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ربع سکه با ۳۰۰ هزار تومان کاهش به ۳۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، سکه یک گرمی بانک مرکزی بدون تغییر ۱۷ میلیون تومان و حباب سکه طی هفته‌ای که گذشت و تا ظهر امروز با کاهش یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومانی به شش میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.  

بذرافشان با اشاره به دلایل عدم افزایش بالای قیمت طلا و سکه در بازار داخلی نسبت به افزایش چمشگیر بازار جهانی، تصریح کرد: عدم افزایش بالای قیمت طلا در بازار داخلی نسبت به میزان افزایشی که طلا در سطح بازارهای جهانی تجربه کرد، بیشتر به مدیریت بازار ارز در داخل باز می‌گردد و مدیریت بازار ارز باعث شد که بازار داخلی طلا نسبت به افزایش قیمت بالای بازار جهانی نوسان بالایی را تجربه نکند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با این حال، به علت افزایش بالای قیمت طلا در بازار جهانی احتمال اینکه تا اواسط هفته آینده شاهد نوسان افزایشی در بازار جهانی طلا باشیم، دور از انتظار است و در طرف دیگر، احتمال اینکه در بازارهای جهانی طی هفته‌های آینده شاهد کاهش چشمگیر باشیم نیز دور از انتظار بوده و نهایتا بتوانیم شاهد اصلاحات قیمتی بین ۵۰ تا ۱۰۰ دلار باشیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار