پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

اسرائیل یک خانواده ۱۱ نفره را قتل عام کرد

اسرائیل یک خانواده ۱۱ نفره را قتل عام کرد رژیم صهیونیستی با حمله موشکی به یک خودرو در محله الزیتون غزه، ۱۱ سرنشین این خودرو که همگی اعضای یک خانواده بودند را قتل عام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 18
کد خبر: ۲۹۲۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیروهای دفاع مدنی غزه اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن یک خودروی غیرنظامی حامل ۱۱ نفر، مرتکب قتل عام علیه یک خانواده فلسطینی شده است.

محمود بصل، سخنگوی اداره دفاع مدنی با صدور بیانیه‌ای در این خصوص توضیح داد که این خودرو حامل ۱۱ نفر از خانواده ابو شعبان، از جمله ۷ کودک و دو زن بود که ارتش رژیم صهیونیستی آن را در محله الزیتون در شرق شهر غزه هدف قرار داد.

صهیونیست‌ها مدعی شدند که خودروی مذکور از خط زرد عبور کرده است، اما به گفته بصل باید پیش از حمله به آنها هشدار داده می‌شد یا به گونه‌ای برخورد می‌شد که منجر به کشته شدن کسی نشود. خط زرد یک خط فرضی است که مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را از مناطقی که فلسطینیان مجاز به حرکت در آنها در سراسر نوار غزه هستند، جدا می‌کند.

بصل افزود: این اتفاق نشان داد که اشغالگران همچنان تشنه خون هستند و بر ارتکاب جنایات علیه غیرنظامیان بی‌گناه اصرار دارند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در پی این حادثه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اشغالگران با هدف قرار دادن خانواده ابو شعبان در حالی که آنها قصد داشتند از خانه خود در محله الزیتون در شهر غزه بازدید کنند، مرتکب قتل عام جدیدی شده‌اند.

حماس افزود که این قتل عام که منجر به شهادت ۱۱ نفر در محله الزیتون شد، جنایتی است که نیت از پیش تعیین شده اشغالگران برای هدف قرار دادن غیرنظامیان را آشکار می‌کند.

از زمان آغاز نسل‌کشی در غزه تاکنون حدود ۶۷۹۶۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۷۰۱۷۹ نفر دیگر زخمی شده اند که بیشتر آنها زن و کودک هستند. خسارت‌های غزه طی دو سال جنگ، بر اساس برآوردهای سازمان ملل، بالغ بر ۷۰ میلیارد دلار اعلام شده است./مشرق

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار