واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

هدف ترامپ از برگزاری نشست ضدایرانی ورشو چیست؟

اسرائیل همانطور که قابل پیش بینی است، از برگزاری این نشست خرسند است، مخصوصا به این خاطر که می تواند به نتانیاهو این فرصت را دهد که عکسی یادگاری با سران عرب بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 19
کد خبر: ۲۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛ هاآرتص در گزارشی تحت عنوان «ترامپ در لهستان به دنبال تشکیل ناتوی عربی است که احتمالا شکست می خورد» نوشت: مقاماتی از 70 کشور در کمتر از یک ماه دیگر برای شرکت در نشستی ضدایرانی که پمپئو ترتیب داده، به ورشو خواهند آمد.

 

 در ادامه این مطلب آمده است: مشخص نیست که این نشست به دنبال دستیابی به چه هدفی است. طبق معمول، چنین کنفرانس هایی پیش از یک حرکت دیپلماتیک یا نظامی تشکیل می شود. اما این بار به نظر می رسد که این نشست تلاشی برای مهار ایران است، چراکه فشارها و تهدیدات موجب نشده که ایران حاضر به مذاکره مجدد در بحث هسته ای و توافق بر سر برنامه موشکی اش شود.

 

اسرائیل همانطور که قابل پیش بینی است، از برگزاری این نشست خرسند است، مخصوصا به این خاطر که می تواند به نتانیاهو این فرصت را دهد که عکسی یادگاری با سران عرب بگیرد.

 

با این حال، بسیار بعید است که این نشست دولت های عربی که بایکیدگر در رقابت هستند را متقاعد به اتخاذ گامی عملی علیه ایران بکند.

 

استراتژی دیپلماتیک امریکا این است: یک اینکه تا جای ممکن کشورهای بیشتری را متقاعد به ملحق شدن به تحریم ها علیه ایران کند و دوم، ایجاد ائتلاف قدرتمند عربی علیه نفوذ ایران در خاورمیانه.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار