هدف ترامپ از برگزاری نشست ضدایرانی ورشو چیست؟-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

هدف ترامپ از برگزاری نشست ضدایرانی ورشو چیست؟

اسرائیل همانطور که قابل پیش بینی است، از برگزاری این نشست خرسند است، مخصوصا به این خاطر که می تواند به نتانیاهو این فرصت را دهد که عکسی یادگاری با سران عرب بگیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 19
کد خبر: ۲۹۲۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛ هاآرتص در گزارشی تحت عنوان «ترامپ در لهستان به دنبال تشکیل ناتوی عربی است که احتمالا شکست می خورد» نوشت: مقاماتی از 70 کشور در کمتر از یک ماه دیگر برای شرکت در نشستی ضدایرانی که پمپئو ترتیب داده، به ورشو خواهند آمد.

 

 در ادامه این مطلب آمده است: مشخص نیست که این نشست به دنبال دستیابی به چه هدفی است. طبق معمول، چنین کنفرانس هایی پیش از یک حرکت دیپلماتیک یا نظامی تشکیل می شود. اما این بار به نظر می رسد که این نشست تلاشی برای مهار ایران است، چراکه فشارها و تهدیدات موجب نشده که ایران حاضر به مذاکره مجدد در بحث هسته ای و توافق بر سر برنامه موشکی اش شود.

 

اسرائیل همانطور که قابل پیش بینی است، از برگزاری این نشست خرسند است، مخصوصا به این خاطر که می تواند به نتانیاهو این فرصت را دهد که عکسی یادگاری با سران عرب بگیرد.

 

با این حال، بسیار بعید است که این نشست دولت های عربی که بایکیدگر در رقابت هستند را متقاعد به اتخاذ گامی عملی علیه ایران بکند.

 

استراتژی دیپلماتیک امریکا این است: یک اینکه تا جای ممکن کشورهای بیشتری را متقاعد به ملحق شدن به تحریم ها علیه ایران کند و دوم، ایجاد ائتلاف قدرتمند عربی علیه نفوذ ایران در خاورمیانه.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده