دستکاری خودسرانه سیستم سوخت خودرو عواقب خطرناکی در پی دارد-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

دستکاری خودسرانه سیستم سوخت خودرو عواقب خطرناکی در پی دارد

سخنگوی آتش‌نشانی تهران، عواقب خطرناک دستکاری خودسرانه در سیستمهای سوخت خودرو را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 29
کد خبر: ۲۹۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید جلال ملکی ضمن هشدار درباره عواقب خطرناک دستکاری در سیستم خودروهای گازسوز، در این رابطه اظهار کرد: دستکاری در سیستمهای سوخت‌رسان مخصوصاً سیستم خودروهای گازسوز منجر به ایجاد خطراتی می‌شود.

 

این کارشناس آتش‌نشانی با اشاره به خطرات تزریق گازهای مایع خارج از جایگاه‌های مربوطه تصریح کرد: برخی، با وارونه کردن سیلندر گاز مایع، مایع گاز خارج شده را به داخل کپسول خود تزریق می‌کنند که با توجه به غیراصولی و فوق‌العاده خطرناک بودن این کار و استفاده از اتصالات، بستها و شلنگهای نامناسب، احتمال بروز حوادثی همچون آتش‌سوزی و حتی انفجار وجود دارد.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران با یادآوری بروز حوادث و آتش‌سوزی‌هایی که در پی دستکاری تعمدی سیستم خودروهای گازسوز روی می‌دهد، گفت: تجربه نشان داده که در سالهای قبل نیز با سهمیه‌بندی بنزین، برخی از رانندگان به سمت استفاده از خودروهای گازسوز می‌رفتند.

 

وی متذکر شد: تغییر خودسرانه سیستمهای سوخت‌رسانی خودرو، عواقب خطرناکی در پی دارد؛ برخی افراد سودجو، مخازن LPG یا CNG دست‌ دوم را به عنوان سیستمهای کم‌کارکرد به فروش می‌رسانند یعنی مخازن گازسوزی که سالها در یک خودرو کار کرده و باید اسقاط شود، پس از رنگ‌آمیزی و به عنوان سیستمهای گازسوز کم‌کارکرد به فروش می‌رسد.

 

ملکی یادآور شد: در جایگاه‌های سوخت، محیط ایمنی برای سوخت‌رسانی تعبیه شده و اپراتورهای آموزش دیده و تجهیزات مناسب در آنها استفاده می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر