اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

پزشکیان: تلاش دولت ارائه بودجه بدون کسری به مجلس است

رئیس جمهور بر تلاش دولت برای تدوین و ارائه لایحه بودجه سال آینده بدون کسری تأکید کرد و گفت: همه وزارتخانه‌ها موظفند با اجرای انضباط مالی و کاهش هزینه‌ها، زمینه تحقق این هدف را فراهم کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 22
کد خبر: ۲۹۲۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، یکصد و بیست و یکمین جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴، به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد.

در این جلسه علاوه بر طرح موضوعات و مسائل دستگاه‌های اجرایی از سوی اعضای دولت، رئیس جمهور نکاتی را در مورد مشکلات صادرات کشور و صادرکنندگان مطرح و اظهار کرد: روز گذشته جلسه‌ای به مناسبت روز صادرات با صادرکنندگان داشتیم که به نظرم اولا علاوه بر وزارت صنعت، معدن و تجارت، باید دیگر دستگاه‌های اقتصادی و وزارت امور خارجه نیز در جریان این مسائل قرار گیرند و به دنبال رفع موانع و تامین مطالبات فعالان اقتصادی و به خصوص صادرکنندگان کالا و خدمات باشند.

پزشکیان افزود: نکته دوم این است که با وجود آنکه امنیت و اقتصاد کشور متکی به تولید و صادرات است، ما سرنوشت هر فعال اقتصادی و تولیدکننده و صادرکننده را به یک کارشناس در یک وزارتخانه و یا سازمان اجرایی گره زده‌ایم و این صادرکننده مرتب در طبقات و اتاق‌های دستگاه‌های اجرایی آواره و سرگردان است.

رئیس جمهور در توضیح نکته سوم مدنظر خود در این رابطه تصریح کرد: باید به صنوف و صادرکننده و تولیدکننده به طور واقعی میدان بدهیم؛ اگر عده قلیلی هم در بین آنها مرتکب تخلفی شدند، این امکان را فراهم کنیم که در وهله اول خودشان کنترل و برخورد‌های صنفی لازم را با تخلفات انجام دهند. به تجربه به ما ثابت شده که فعالان اقتصادی هر بخش عقلاقه و انگیزه لازم را برای کنترل و مدیریت محیط کسب و کار خود دارند و ما نباید در مسیر آنها مانع ایجاد کنیم و اگر هم مانعی هست باید آن را رفع کنیم.

مشارکت موثر بخش خصوصی در کار‌ها و تصمیم‌گیری‌ها چهارمین نکته مورد تاکید دکتر پزشکیان بود که درباره آن گفت: تمام تلاش‌های ما باید در مسیر افزایش و رونق تولید و همین‌طور جهش صادرات و برگشت ارز حاصل از صادرات به کشور باشد. ما به عنوان دولت باید توجه و تلاش‌مان به معیشت، سلامت، آموزش و امنیت مردم معطوف شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نکته مهم دیگر این است که تلاش و راهبرد ما این باشد که لایحه بودجه را بدون کسری به مجلس تحویل دهیم، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مسئله همه وزارتخانه‌ها موظف به بررسی این موضوع هستند که هر وزارتخانه چقدر باید هزینه‌های جاری‌اش را کاهش دهد و اجرای انضباط مالی را جدی‌تر دنبال کنیم. باید ببینیم هر دستگاهی چه بخش‌هایی را چه در تهران و چه در استان‌ها می‌تواند ادغام کند.

در ادامه این جلسه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارشی از ابرپروژه جایگزینی فیبر نوری با سیم‌های مسی که از گذشته در صنعت مخابرات مورد استفاده بوده و مزایای فوق‌العاده‌ای که از این جایگزینی حاصل خواهد شد، ارائه و اظهار کرد: در روز‌های ۴ و ۵ آبان همایشی در این رابطه با حضور ۶۰ فعال تخصصی و سرمایه‌گذاران این بخش برگزار خواهد شد.

همچنین وزیر آموزش و پرورش گزارشی از آخرین وضعیت ساخت مدارس و نیز پویش «به ساز مدرسه بساز مدرسه» ارائه داد.

در ادامه جلسه نیز رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این سازمان و پیشرفت پروژه‌های در دست اقدام به خصوص در زمینه رادیوداروها، بخش کشاورزی، پرتوزدایی و ده‌ها اقدام موثر دیگر ارائه کرد. / ایسنا

کلمات کلیدی: پزشکیان بودجه
مطالب مرتبط
ارسال نظر