محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

دلیل حمله اسرائیل به لبنان/ صهیونیست‌ها باید محاکمه شوند

دلیل حمله اسرائیل به لبنان/ صهیونیست‌ها باید محاکمه شوند نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فلسطین مسئله اول جهان اسلام است، گفت: صهیونیست‌ها بابت جنایاتی که در غزه طی دو سال گذشته انجام داده اند، باید محاکمه شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 23
کد خبر: ۲۹۲۵۳۳
دلیل حمله اسرائیل به لبنان/ صهیونیست‌ها باید محاکمه شوند

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه اجلاس بین المجالس جهانی در ژنو با موسی حدید نایب رییس مجلس فلسطین دیدار و گفت و گو کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فلسطین مسئله اول جهان اسلام است، گفت: صهیونیست‌ها بابت جنایاتی که در غزه در دو سال گذشته انجام داده اند، باید محاکمه شوند.

حاجی بابایی با بیان اینکه پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران تشکیل کشور فلسطین بر اساس رای ساکنان اصلی این سرزمین به پایتختی قدس است، افزود: آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی به قوانین بین‌المللی پایبند نیستند در واقع آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها یکی هستند چرا که رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا کاری انجام نمی‌دهد.

*موجودیت آمریکا و صهیونیست‌ها مشترک است

بر اساس این گزارش موسی حدید نایب رئیس مجلس فلسطین در این دیدار گفت: آمریکا و صهیونیست‌ها یک موجودیت مشترک دارند.

وی افزود: هدف اصلی ترامپ این است که نشان دهد سازمان‌های بین المللی نمی‌توانند توافق و صلح ایجاد کنند و او می تواند. در حالی کنست به رژیم صهیونیستی رای داد که کرانه باختری به اسرائیل الحاق شود، ترامپ ادعا می کند می خواهد آتش بس ادامه پیدا کند. از سوی دیگر نتانیاهو می خواهد در کرانه باختری جنگ را ادامه دهد تا همچنان نخست وزیر بماند.

نایب رئیس مجلس فلسطین گفت: ما می دانیم صهیونیست‌ها آمال و جاه طلبی‌های خود را دارند تا مرزهای فراتر از فلسطین را کنترل کنند. بر همین اساس حملاتی به جنوب لبنان و سوریه انجام می دهد. در حقیقت، آنها با حمله به قطر پیامی به منطقه ارسال کردند و فراموش نکنیم صهیونیست ها طی یک دهه اخیر به اکثر پایتخت های عربی حمله کرده‌اند./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار