کارشناس شبکه افق: اگر کار اسرائیل با حزب‌الله تمام شود، هدف بعدی ایران است

افق یک کارشناس حاضر در شبکه افق با تأکید بر پیوند راهبردی میان ایران و حزب‌الله لبنان، گفت: در صورت تضعیف یا حذف حزب‌الله، اسرائیل تمرکز خود را متوجه ایران خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 02
کد خبر: ۳۰۹۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک کارشناس در برنامه‌ای تلویزیونی از شبکه افق با اشاره به تحولات اخیر لبنان و تهدید‌های رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله، این جنبش را «سایه‌ای از ایران» توصیف کرد و گفت هدف نهایی مخالفان محور مقاومت، جمهوری اسلامی ایران است.

وی در این برنامه اظهار داشت: «حزب‌الله لبنان سایه‌ای از ایران است. اگر روزی بتوانند کارشان را با حزب‌الله تمام کنند، همان روز جلسه می‌گذارند و به این نتیجه می‌رسند که می‌توان سراغ ایران هم رفت.»

این کارشناس با اشاره به ترور و فشار‌های اعمال‌شده علیه رهبران و نیرو‌های حزب‌الله افزود: «آن‌ها تصور می‌کردند با ضربه زدن به فرماندهان و رهبران مقاومت می‌توانند حزب‌الله را از صحنه خارج کنند، اما با وجود این فشارها، حزب‌الله همچنان قدرت خود را نشان داده و همین مسئله باعث نگرانی و هراس طرف مقابل شده است.»

وی همچنین با اشاره به تهدید‌های نظامی علیه لبنان گفت: «اگر قرار باشد درگیری به مرحله زمینی برسد، شرایط کاملاً متفاوت خواهد بود. جنگ فقط با بمباران هوایی پیش نمی‌رود و در نهایت باید در میدان و در کوچه و خیابان‌ها تعیین تکلیف شود.»

وی با بیان اینکه «هرگونه عملیات زمینی گسترده در بیروت یا مناطق تحت نفوذ حزب‌الله با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد» گفت: «مقاومت مردمی و ساختار‌های موجود در لبنان، کار را برای مهاجمان دشوار می‌کند.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار