رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

الجولانی به ریاض می‌رود

الجولانی به ریاض می‌رود رئیس دوره انتقالی سوریه طی سفری رسمی و برای شرکت در یک کنفرانس به عربستان سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۲۹۲۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع سوری روز یکشنبه از سفر «ابو محمد الجولانی»، رئیس دوره انتقالی سوریه به ریاض، پایتخت عربستان خبر دادند.

 این منابع به «تلویزیون سوریه» گفتند که الجولانی در این سفر با «محمد بن سلمان»، ولیعهد و نخست وزیر عربستان دیدار و رایزنی خواهد کرد.

به گفته منابع مذکور، رئیس دوره انتقالی سوریه در کنفرانس ابتکار آینده سرمایه گذاری در ریاض نیز سخنرانی خواهد کرد.

کنفرانس ابتکار آینده سرمایه گذاری در ریاض از روز دوشنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود.

شعار این کنفرانس «کلید شکوفایی» است و شماری از رهبران، سرمایه گذاران و سیاست گذاران و مدیران عامل و نوآوران در آن شرکت می‌کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: جولانی ریاض
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار