اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم

رئیس مجلس اظهار کرد: اسرائیل به‌دنبال جنگ تحمیلی یا صلح تکمیلی است؛ ما نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در دومین کنگره ملی بزرگداشت سه هزار شهید استان خراسان شمالی اظهار کرد: در برابر یکایک خانواده شهدا، آزادگان و رزمندگان سرتعظیم فرود می‌آورم؛ آنهایی که به تعبیر شهید چمران وقتی که شیپور جنگ زده شد و فرق بین مرد و نامرد مشخص شد، شما مردان و زنان این سرزمین بودید که فرزندان و همسران و برادران خودرا برای دفاع از انقلاب اسلام و وطن به میدان جنگ فرستادید.

وی ادامه داد: شهیدان برای گذشته و اینکه ما عکس آنها را قاب کنیم، نیستند؛ اگر فقط به این بسنده کنیم بی شک به شهدا جفا کردیم.

قالیباف تاکید کرد: شهید برخواسته از مکتب قرآن و تربیت اهل بیت و تداوم راه و فرهنگ شهادت است. شهید یک الگوی زنده و پویا برای حل مسائل امروز ما در همه عرصه‌ها است.

رئیس مجلس بیان کرد: اگر معتقد هستیم که شهید زنده است یعنی بدانیم راه و فرهنگ شهادت زنده است و گره‌گشا و بن‌بست شکن است. شهیدان تنها بخشی از تاریخ پرافتخار ما نیستند، بدون شک آنها وجدان بیدار و آگاهی بخش امروز جامعه ما هستند همیشه آنها بر ما حاضر و ناظر هستند و بر تصمیمات، اقدامات، عمل و کلام ما ناظر هستند.

قالیباف با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: در جنگ اخیر، آمریکا دم از صلح و گفت‌و‌گو می‌زد و ترامپ دعوت به صلح می‌کرد، اما همان زمان هواپیما‌های این کشور در مسیر بمباران مراکز هسته‌ای ما بودند.

رئیس مجلس همچنین گفت: رژیم صهیونیستی توسعه طلب و کودک کش که هر روز به کشوری هجمه می‌کنند به دنبال جنگ تحمیلی یا صلح تکمیلی است و ما اگر پیرو مسیر شهدا هستیم و کشوری هستیم که شهادت را انتخاب کرده نه تسلیم می‌شود نه به اسارت در می‌آید.

وی بیان کرد: اگر امروز کشور عزیزمان در امنیت است، عزت و استقلال مثال زدنی داریم به برکت فرهنگ شهادت و حضور رزمندگان و مردم عزیز با هر سلیقه، فرهنگ و مذهب است.

قالیباف تاکید کرد: شهدا و مردم هستند که ستون خیمه انقلاب هستند و محکم ایستادند و در کنار ولی و فرمانده خود از ایران، عزت، شرف، وطن و امنیت ما دفاع کردند.

وی با تاکید بر اینکه با فرهنگ شهدا می‌توانم بر مشکلات قائق بیاییم، افزود: فرهنگ شهادت قدرت، ثروت، منزلت و معرفت تولید می‌کند.

قالیباف مجددا به جنگ ۱۲ روزه اشاره و اظهار کرد: طی ۸۰ سال عمر رژیم صهیونیستی هیچ کشوری چنین برخوردی با این رژیم نداشت به گونه‌ای که از روز‌های پنج و ششم به بعد جنگ ۱۲ همه برای قطع آتش با ما وساطت می‌کردند./ ایرنا

کلمات کلیدی: قالیباف مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار