آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد

قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر با دفاع از حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، گفت: برگزاری مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر برای همگان بینجامد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز چهارشنبه اعلام کرد: ما برای تماس با آمریکا و ایران جهت تضمین بازگشت مذاکرات به روند درست آن تلاش می‌کنیم.

مقام ارشد قطری گفت: برگزاری مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر برای همگان بینجامد.

او که در نشست شورای روابط خارجی در نیویورک سخن می‌گفت، تأکید کرد: «اکنون رقابت هسته‌ای در جریان نیست و ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را برای تولید برق یا هر هدف مشروع دیگری در چارچوب حقوق بین‌الملل توسعه دهد.»

نخست‌وزیر قطر همچنین نسبت به تنش‌های لفظی میان ایران و رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد و افزود: «ما در تلاشیم تا با آمریکا و ایران تعامل داشته باشیم تا ازسرگیری مذاکرات میان آنها درباره این موضوع محقق شود. من مطمئنم به‌محض آغاز مذاکرات جدی میان ایران و آمریکا، می‌توان به توافق دست یافت.»

این مقام قطری در سخنان خود تصریح کرد دوحه روند کاهش تنش و بازگشت به مسیر سیاسی را تنها راه پایدار برای حل این پرونده می‌داند.

از سوی دیگر، وی تصریح کرد: تمرکز ما بر تضمین پایداری توافق آتش بس در نوار غزه معطوف است.

به نقل از العربی الجدید، وی اظهار کرد: ما با واشنگتن برای مهار نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی در غزه در روز گذشته تماس برقرار کردیم.

وزیر خارجه قطر گفت: حماس بر آمادگی خود برای رها کردن حکمرانی غزه تاکید کرده است و ما بر ایجاد یک چشم انداز سیاسی برای مردم فلسطین اهتمام داریم.

وی افزود: نقض‌های توافق آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی در روز گذشته، برای ما بسیار ناامیدکننده بوده است.

این مقام قطری خاطرنشان کرد: ما آماده میانجیگری میان آمریکا و ونزوئلا هستیم، اما هیچ پیشرفت ملموسی تا به الان وجود نداشته است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: قطر ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار