نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر با دفاع از حق ایران برای برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، گفت: برگزاری مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر برای همگان بینجامد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز چهارشنبه اعلام کرد: ما برای تماس با آمریکا و ایران جهت تضمین بازگشت مذاکرات به روند درست آن تلاش می‌کنیم.

مقام ارشد قطری گفت: برگزاری مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر برای همگان بینجامد.

او که در نشست شورای روابط خارجی در نیویورک سخن می‌گفت، تأکید کرد: «اکنون رقابت هسته‌ای در جریان نیست و ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را برای تولید برق یا هر هدف مشروع دیگری در چارچوب حقوق بین‌الملل توسعه دهد.»

نخست‌وزیر قطر همچنین نسبت به تنش‌های لفظی میان ایران و رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد و افزود: «ما در تلاشیم تا با آمریکا و ایران تعامل داشته باشیم تا ازسرگیری مذاکرات میان آنها درباره این موضوع محقق شود. من مطمئنم به‌محض آغاز مذاکرات جدی میان ایران و آمریکا، می‌توان به توافق دست یافت.»

این مقام قطری در سخنان خود تصریح کرد دوحه روند کاهش تنش و بازگشت به مسیر سیاسی را تنها راه پایدار برای حل این پرونده می‌داند.

از سوی دیگر، وی تصریح کرد: تمرکز ما بر تضمین پایداری توافق آتش بس در نوار غزه معطوف است.

به نقل از العربی الجدید، وی اظهار کرد: ما با واشنگتن برای مهار نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی در غزه در روز گذشته تماس برقرار کردیم.

وزیر خارجه قطر گفت: حماس بر آمادگی خود برای رها کردن حکمرانی غزه تاکید کرده است و ما بر ایجاد یک چشم انداز سیاسی برای مردم فلسطین اهتمام داریم.

وی افزود: نقض‌های توافق آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی در روز گذشته، برای ما بسیار ناامیدکننده بوده است.

این مقام قطری خاطرنشان کرد: ما آماده میانجیگری میان آمریکا و ونزوئلا هستیم، اما هیچ پیشرفت ملموسی تا به الان وجود نداشته است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: قطر ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار