گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پیامی که معاون وزیر خارجه قطر تحویل امیرعبداللهیان داد

معاون وزیر خارجه قطر در سفر به تهران ضمن دیدار با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیامی را به امیرعبداللهیان تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمد بن عبدالعزیز الخلیفی» معاون وزیر خارجه قطر در امور منطقه‌ای بعدازظهر امروز (چهارشنبه) چهارم آبان ماه در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار پیامی را به امیرعبداللهیان تحویل داد.

محمد بن عبدالعزیز الخلیفی معاون منطقه‌ای وزارت امور خارجه قطر ششم شهریور ماه نیز در تهران با علی باقری معاون وزیر خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد. الخلیفی مرداد ماه نیز در سفر به تهران با امیرعبداللهیان دیدار کرده بود.

«شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر و حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دهم مهر ماه تلفنی گفت‌وگو کردند. وزیر خارجه قطر در این گفت‌وگوی تلفنی اعلام کرده بود که طرف آمریکایی علاقه‌مند است تبادل پیام‌ها و‌ تلاش اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ‌‌کننده، منجر به دستیابی به توافق و بازگشت به برجام شود. 

رئیس دستگاه دیپلماسی روز شنبه ۳۰ مهر ماه در ایروان و در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس از پیام سه روز قبل آمریکایی‌ها به ایران خبر داد و گفت: آمریکایی‌ها گفتارشان با رفتارشان متناقض است. حتی سه روز پیش پیامی بین طرف آمریکایی و ما منتقل شد و پیامی از طرف آمریکایی دریافت کردیم. آمریکایی‌ها در تبادل پیامهایشان حتی تعجیل کردند در این‌که هر چه زودتر به نقطه توافق برسیم. 

امیرعبداللهیان همچنین امروز میزبان «ولادیمیر ماکی» وزیر خارجه بلاروس در تهران بود و در نشست خبری مشترک اعلام کرد: برخی مقامات آمریکا در حالی که در ارسال پیام‌های محرمانه دیپلماتیک برای رسیدن به توافق شتاب دارند و در میز مذاکرات غیرمستقیم و یا تبادل پیام‌های غیرمستقیم این علاقه‌مندی خود را مکررا ابراز می‌دارند، اما همزمان از ترور و آشوب در ایران حمایت می‌کنند. هدف آنها این است که در میز مذاکرات ما را وادار به عقب نشینی کنند.

وی تصریح کرد: بی تردید ما در تامین منافع ملی مردم از خطوط قرمز خود کوتاه نخواهیم آمد. پیام‌های آمریکا برای رسیدن به توافق به دست ما می‌رسد و حتی در روزهای اخیر پیامی را از آمریکا در این رابطه دریافت کردیم. از نظر ما مسیر دیپلماسی به خوبی جریان دارد. اما برخی مقامات آمریکایی با اظهاراتی ریاکارانه در رسانه به گونه‌ای حرف می‌زنند که در تعارض با پیام‌های دیپلماتیک آنهاست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر