عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

ثبت نام نامزدهای مجلس از فردا

نام‌نویسی از داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از فردا (یکشنبه) دهم آذر آغاز می‌شود و تا ۱۶ آذر ادامهنام نویسی مجلس دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیداسماعیل موسوی، سخنگو و دبیر ستاد انتخابات کشور از آمادگی ۲۰۸ فرمانداری و ستاد انتخابات در وزارت کشور برای ثبت نام از داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از دهم آذر خبر داد و گفت: علاوه بر فرمانداری ها، ستاد ثبت نام انتخابات در وزارت کشور هم تشکیل شده است و داوطلبان می‌توانند برای ثبت نام مراجعه کنند.

 

آقای موسوی، افزود: داوطلبان خارج از کشور هم می‌توانند با حضور در سفارتخانه ها، کنسولگری‌ها و نمایندگی‌های ایران برای شرکت در انتخابات ثبت نام کنند.

 

وی با اشاره به اینکه تاکنون ستاد انتخابات دو اطلاعیه برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به داوطلبان منتشر کرده است، گفت: داوطلبان لازم است برای ثبت نام مدارکی مانند شناسنامه، عکس، کارت ملی، مدارک تحصیلی و مدارک نظام وظیفه به همراه داشته باشند.

 

سخنگو و دبیر ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: یک فرم پرسشنامه در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد که پس از پر کردن این فرم، داوطلبان اقدام به ثبت نام می‌کنند.

 

آقای موسوی با بیان اینکه داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس برای ثبت نام در روز‌های اول اقدام کنند، افزود: داوطلبانی که روز و ساعت آخر اقدام به ثبت نام می‌کنند، زمان کمتری در اختیار دارند و ممکن است به ساعتی برسد که امکان ثبت نام برای آن‌ها وجود نداشته باشد.

 

وی در ادامه گفت: ثبت نام از داوطلبان از روز دهم تا ۱۶ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۸ برگزار می‌شود.

 

آقای موسوی با اشاره به اینکه انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان هم در ۵ استان برگزار خواهد شد، افزود:انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان در استان تهران برای انتخاب ۳ نفر و استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، قم و فارس هم هر کدام برای انتخاب یک نفر هم برگزار می‌شود.

 

سخنگو و دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: ثبت نام از داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری از ۱۵ تا ۲۱ آذرماه برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار