مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

ارتش آلمان تجهیزانی به ارزش بیش از ۳ میلیارد یورو خریداری می‌کند

ارتش آلمان تجهیزانی به ارزش بیش از ۳ میلیارد یورو خریداری می‌کند  طبق یک سند دولتی، ارتش آلمان قصد دارد تجهیزات دفاعی به ارزش بیش از سه میلیارد یورو را خریداری کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 09
کد خبر: ۲۹۳۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آلمان قصد دارد تسلیحاتی به ارزش بیش از سه میلیارد یورو از جمله بالگردهای تهاجمی از شرکت ایرباس و دستگاه‌های دید در شب از شرکت هنسولت خریداری کند.

طبق یک سند دولتی، پارلمان آلمان قصد دارد تجهیزات دفاعی به ارزش بیش از سه میلیارد یورو را تصویب کند. این تسلیحات از جمله شامل 20 هلیکوپتر تهاجمی سبک از ایرباس می‌شود.

بلومبرگ هم با استناد به یک سند رسمی گزارش داد که این خریدها بخشی از یک برنامه جامع نوسازی نظامی است. سفارش ایرباس به تنهایی تقریباً یک میلیارد یورو ارزش دارد.
این فهرست پروژه‌های دفاعی که قرار است اعضای پارلمان آلمان روز چهارشنبه در جلسه غیرعلنی به آن رأی دهند، شامل 100000 دستگاه دید در شب از شرکت‌های Hensoldt AG و Theon International به ارزش تقریبی یک میلیارد یورو نیز می‌شود.

علاوه بر این، وزارت دفاع به دنبال تأیید خرید موشک‌های زمین به هوای IRIS-T SLM بیشتر از شرکت Diehl به ارزش 1.2 میلیارد یورو است.

پس از حمله گسترده روسیه به اوکراین، ائتلاف حاکم تحت رهبری فریدریش مرتس، صدر اعظم این کشور نوسازی جامع ارتش آلمان را آغاز کرده و صدها میلیارد یورو برای تقویت قابلیت‌های دفاعی آن سرمایه‌گذاری می‌کند.

در ماه اکتبر، مجلس فدرال آلمان (بوندستاگ) 18 پروژه تسلیحاتی به ارزش مجموع بیش از 14 میلیارد یورو را تصویب کرده و انتظار می‌رود سفارش‌های بزرگ دیگری نیز تا پایان سال دریافت شود.

صدر اعظم آلمان هم اخیرا در سخنانی خواستار اقدامات سریع در نوسازی ارتش آلمان شده و تاکید کرد که می‌خواهد این نهاد امنیتی را به قوی‌ترین ارتش متعارف در اتحادیه اروپا تبدیل کند./تسنیم

کلمات کلیدی: آلمان
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار