قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟

دستور ستاد تنظیم بازار به استاندارد

دستور ستاد تنظیم بازار به استاندارد ستاد تنظیم بازار در مصوبه اخیر خود در راستای جلوگیری از خود تحریمی نسبت به سازمان استاندارد تاکید کرده، اجرای استاندارد ۱۲۷ برنج به تعویق بیافتاد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۷۹

ستاد تنظیم بازار در اوایل آذر ماه سال جاری تشکیل جلسه  داده و در این جلسه مصوبات بسیاری مهمی به دستگاههای مختلف ابلاغ شده است.

 

بر اساس بند 23 مصوبه اخیر ستاد تنظیم بازار دستور مشخص به سازمان استاندارد برای جلوگیری از خودتحریمی داده شده است. در این مصوبه آمده است با عنایت به شرایط جنگ اقتصادی کشور و لزوم تامین مستمر کالاهای اساسی و تکالیف محوله به همه دستگاه‌های مسئول با محوریت کارگروه تنظیم بازار مبنی بر خودداری از هر گونه تغییر ضوابط و فرآیندهایی که منجر به خود تحریمی و یا بروز مشکلات تأمین کالاها می‌گردد، با عنایت به مصوبات جلسات کارگروه تنظیم بازار در خصوص به تعویق افتادن اجرای استاندارد 127 برنج در بخش مشخصات فیزیکی از جمله تعداد دانه شکسته، دانه آسیب‌دیده در اثر گرما و دانه قهوه ای، مقرر گردید تا زمان انجام اقدامات لازم در جهت اصلاح موارد مذکور در کمیته ملی استاندارد، اجرای استاندارد اجباری بخش فیزیکی تا پایان سال 99 به تعویق افتد.

 

 هنوز سازمان استاندارد جزییات استاندارد 127 برنج را اعلام نکرده است، بر این اساس لازم است تا این سازمان در خصوص مشخصات این استاندارد شفاف سازی کرده تا بتوان به صورت مشخص در خصوص تاثیرات مثبت و منفی مصوبه ستاد تنظیم بازار اظهار نظر کرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار