یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

گروسی: به طور منظم با تهران در تماس هستم

گروسی: به طور منظم با تهران در تماس هستم مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به بازگشت بازرسان آژانس به ایران بیان کرد: من به طور منظم با تهران در تماس هستم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 19
کد خبر: ۲۹۴۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش خود در آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره وضعیت بازرسی از ایران گفت: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران بازگشته‌اند و بازرسی‌ها و راستی‌آزمایی اطلاعات را در بسیاری از تأسیساتی که تحت تأثیر حملات نظامی ژوئن قرار نگرفته‌اند، انجام داده‌اند. 

وی افزود: اما برای از سرگیری بازرسی‌های کامل، از جمله در سایت‌های آسیب‌دیده، به تعامل بیشتری نیاز است تا ایران به تعهدات خود تحت توافق‌نامه پادمان عمل کند.

گروسی همچنین بیان کرد: من به طور منظم با تهران در تماس هستم و از ایران می‌خواهم که دسترسی آژانس را به تأسیسات آسیب‌دیده خود و به ویژه موجودی اورانیوم با غنای پایین و اورانیوم با غنای بالا که ​​وضعیت آن‌ها باید فوراً مورد بررسی قرار گیرد، تسهیل کند.
مدیرکل آژانس درباره توافق قاهره گفت: در 9 سپتامبر 2025، من با وزیر امور خارجه عراقچی در قاهره توافقنامه‌ای امضا کردم که درک درستی از رویه‌های بازرسی‌های آژانس، اعلان‌ها و اجرای پادمان‌ها در ایران، پس از حملات نظامی در ماه ژوئن، ارائه می‌دهد.

وی افزود: از آن زمان، ایران دسترسی به آژانس برای بازرسی‌ها و تأیید اطلاعات طراحی را با اطلاع قبلی، تقریباً در تمام تأسیسات آسیب ندیده در ایران تسهیل کرده است. این امر مورد استقبال است.

گروسی همچنین بدون محکوم کردن حمله به تاسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا مدعی شد: آژانس هنوز گزارشی از ایران در مورد تأسیسات آسیب دیده و مواد هسته‌ای مرتبط دریافت نکرده است که مطابق با تعهداتش تحت توافقنامه پادمان، باید بدون تأخیر ارائه شود. تا به امروز، آژانس راستی آزمایی را در هیچ یک از تأسیسات هسته‌ای ایران که تحت تأثیر حملات نظامی قرار گرفته‌اند، انجام نداده است.

وی همچنین گفت: اگرچه من به همکاری ایران در بازرسی‌ها در تعدادی از تأسیسات توجه دارم، اما تعامل سازنده بیشتری مورد نیاز است. من از ایران می‌خواهم که اجرای کامل و مؤثر فعالیت‌های پادمانی در ایران را مطابق با توافقنامه پادمانی تسهیل کند و مجدداً آمادگی خود را برای همکاری با ایران در این زمینه اعلام می‌کنم./تسنیم

کلمات کلیدی: گروسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار