تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته

ورود کامیون‌ها به پایتخت امشب هم ممنوع است

ورود کامیون‌ها به پایتخت امشب هم ممنوع است رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با توجه به مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوا امشب هم مانند دو شب گذشته ورود و تردد کامیون ها در محدوده شهر تهران ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدرضا مهماندار اظهار کرد: با توجه به مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوا امشب هم مانند دو شب گذشته ورود و تردد کامیون ها در محدوده شهر تهران ممنوع است.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر شهروندان کامیونی در حال تردد در شهر و یا در حال تخلیه و بارگیری را در پایتخت مشاهده کردند، چگونه تخلف را به اطلاع پلیس برسانند، گفت: شهروندان می توانند موارد تخلف را به مرکز فوریت های پلیس (۱۱۰) اعلام کنند.

 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: طرح زوج و فرد از درب منزل که به منظور کاهش آلودگی هوای پایتخت روز گذشته برگزار شده بود از ساعت ۱۸ روز گذشته به پایان رسیده است و تمامی خودروها می توانند در شهر تردد کنند.

 

وی افزود: البته این را هم یادآوری می کنم که تردد در محدوده طرح ترافیک و طرح کاهش آلودگی هوا، کما فی السابق، بدون تغییر اجرا می گردد. 

 

سردار مهماندار در پایان گفت: امیدواریم از فردا در پایتخت شاهد هوای پاک باشیم تا بتوانیم از فردا شب اجازه تردد به کامیون ها در پایتخت را بدهیم.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار