شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ترامپ در جلسه استیضاح حضور نمی یابد

بر خلاف تصور برخی رسانه ها مبنی بر احتمال مشارکت ترامپ در جلسه استماع کنگره، کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که رئیس جمهور در جلسه استیضاح حضور نخواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ توئیت چندی پیش دونالد ترامپ مبنی بر احتمال مشارکتش در پروسه استیضاح جهت اقناع افکار عمومی و نمایندگان، این ایده را در ذهن آمریکایی ها متبادر نموده بود که رئیس جمهور در جلسات آتی استماع کنگره حضور بهم خواهد رسانید، امری که ساعاتی پیش کاخ سفید با انتشار بیانیه ای بر آن خط بطلان کشید.

 

کاخ سفید بامداد روز دوشنبه اعلام کرد که ترامپ و وکلایش در جلسات استماع استیضاح رییس جمهوری در مجلس نمایندگان شرکت نخواهند کرد.

 

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، به دنبال از سرگیری جلسات استیضاح ترامپ، "پت سیپولون" مشاور کاخ سفید در نامه ای به کمیته قضایی مجلس نمایندگان گفت: نمی توان انتظار داشت ترامپ مشارکت "عادلانه" داشته باشد.

 

وی ادامه داد :برگزاری دومین جلسه استماع رییس جمهوری بدون هماهنگی صورت گرفته زیرا این جلسه که قرار است در روز چهارشنبه برگزار شود با حضور ترامپ در اجلاس ناتو در لندن تداخل خواهد داشت.

 

مشاور کاخ سفید افزود: زمان بندی جلسات استماع "بدون شک عمداً" ترتیب داده شده تا با سفرهای بین المللی ترامپ تداخل داشته باشد.

 

هفته گذشته "جرولد نادلر" رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا گفت که ترامپ می تواند در جلسات آتی استماع شرکت کند یا از شکایت کردن در مورد این روند منصرف شود.

 

وی همچنین از ترامپ خواسته بود که مشخص کند آیا قصد دارد در جلسات کمیته که تا هفته بعد به طول خواهد انجامید شرکت کند یا نه؟

 

دموکراتها تلاش می‌کنند تا پایان ماه دسامبر (اواسط دی ماه) درباره استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا رای گیری کنند.

 

به گزارش نیویورک تایمز، امتناع از حضور وکلا در دومین جلسه استماع توسط ترامپ، الگوی رییس جمهوری برای مسدود کردن شاهدان و اسناد می باشد زیرا وی بارها برگزاری جلسات استماع خویش را مایوس کننده و شکار جادوگران نامیده بود.

 

یک افشاگر ناشناس اعلام کرده است که ترامپ، سوم مرداد ماه در تماس تلفنی با «ولودیمیر زلنسکی» رییس جمهوری اوکراین، از وی خواسته بود تا درباره عملکرد مالی «هانتر بایدن» پسر «جو بایدن» در شرکت اوکراینی «بوریسما» تحقیق کند.

 

جو بایدن مهمترین رقیب ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به شمار می‌آید. هدف ترامپ از اعمال فشار بر اوکراین، پرونده‌سازی برای ضربه زدن به بایدن تعبیر شده است.

 

نمایندگان دموکرات این اقدام ترامپ را سوء استفاده از قدرت تلقی کرده و تحقیقات در خصوص امکان استیضاح وی بر مبنای این اتهام را آغاز کرده‌اند.

 

سه کارگروه در مجلس نمایندگان آمریکا طی هفته‌های اخیر جلسات استماع متعددی را به صورت علنی و غیرعلنی درباره فشار ترامپ بر اوکراین برگزار کرده‌اند. این کارگروه‌ها قرار است به زودی یک گزارش رسمی درباره جلسات استماع ارائه دهند.

 

تاکنون شمار زیادی از مقام‌های فعلی و سابق دولت آمریکا در مورد فشار ترامپ و اطرافیانش بر اوکراین در این جلسات شهادت داده‌اند.

ارسال نظر