هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

شف درخواست ترامپ رد کرد

شف درخواست ترامپ رد کرد رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا، درخواست ترامپ برای ارائه شهادت در تحقیقات استیضاح سنا را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آدام شف، رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا یکشنبه در برنامه شبکه سی‌ان‌ان گفت: «در شهادتم باید چه چیزی ارائه کنم؟ اینکه بگویم فیونا هیل، مدیر سابق شورای امنیت ملی در اروپا و روسیه چه‌ و چه گفته است؟ تنها دلیلی که آن‌ها وارد این روند شده‌اند، این است که رئیس‌جمهوری را آرام کنند و این دلیل خوبی برای انتقاد از یک عضو کنگره نیست.»

 

با این حال، آدام شف نگفت که اگر سنا از او بخواهند، از انجام چنین کاری امتناع خواهد کرد. این مقام کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «نمی‌خواهم درباره آن نظر بدهم.» شف گفت اگر جمهوری‌خواهان "وارد این مسیر شوند" نشان‌دهنده "فقدان جدیت کافی" است و دادرسی استیضاح را به "محفلی که رئیس‌جمهوری آن را دوست دارد، تبدیل می‌کند."

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شنبه در پیامی توییتری گفت، اگر دموکرات‌ها تصمیم بگیرند، به‌رغم این حقیقت که گفت‌وگوهای ریاست جمهوری من کاملا مناسب (عالی) بوده است، به فریب استیضاح ادامه دهند، آدام شف مجبور خواهد شد تا شهادت بدهد. نظرسنجی‌ها اکنون به شدت علیه استیضاح است!»

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار