عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

الحشد الشعبی هشدار داد

هیئت الحشد الشعبی عراق امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که داعش با سوء استفاده از شرایط امنیتی و سیاسی کنونی در عراق دست به حملاتی در برخی مناطق عراق زده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیئت الحشد الشعبی عراق امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که داعش با سوء استفاده از شرایط امنیتی و سیاسی کنونی در عراق دست به حملاتی در برخی مناطق عراق زده است.

 

به دنبال کشته شدن ۶ نیروی حشد شعبی و زخمی شدن ۱۷ نفر دیگر از جمله فرمانده تیپ ۲۰ حشد شعبی، این هیئت با صدور بیانیه ای بیان کرد: برخی مناطق آزاد شده از چند روز قبل شاهد حملات مکرر داعشی هایی است که تلاش می کنند از اوضاع امنیتی و سیاسی نابسامان کشور بهره برداری کنند. یکی از مهمترین مناطق، استان دیالی است که روز گذشته شاهد درگیری شدید میان برادران شما در حشد شعبی با تکفیری هایی بود که به دنبال نفوذ به شهر و ساقط کردن آن از نظر نظامی بودند که در این درگیری ۶ نفر از نیروهای حشد شعبی کشته و ۱۷ نفر دیگر از جمله فرمانده تیپ ۲۰ زخمی شدند.

 

در این بیانیه آمده است: نبرد در منطقه امام ویس دیالی رخ داد که تروریستها به دنبال نفوذ به آنها از چند روز قبل برای شکستن عقبه دیالی بودند. از انواع سلاح در این نبرد استفاده شد و حشد شعبی به مقابله با دشمن پرداخت. تیپ ۲۰ حشد شعبی که فرمانده آن احمد التمیمی به شدت زخمی شد بیشترین از دیگر یگانها درگیر بود و تیپ ۴ حشد شعبی نیز مشارکت داشت. کشته شدگان حشد شعبی از ذیقار، بابل و بصره هستند.

 

هیئت الحشد الشعبی تاکید کرد: دشمن متحمل خسارات و تلفات سنگین شد و منطقه هم اکنون تحت کنترل کامل رزمندگان حشد شعبی است.

 

حشد شعبی عراق درباره تحرکات تکفیری ها در استانهای موصل، صلاح الدین، الانبار، دیالی، کرکوک و اطراف بغداد به منظور اشغال برخی مناطق از سوی داعش که مناطق نفوذ آن محسوب می شد، هشدار داد.

منبع: مهر

ارسال نظر