ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

سفیر آمریکا: اسرائیل بین مذاکره با بیروت و جنگ علیه حزب‌الله تمایز قائل است

سفیر آمریکا: اسرائیل بین مذاکره با بیروت و جنگ علیه حزب‌الله تمایز قائل است طبق گزارش النشره، سفیر آمریکا در سخنرانی خود در عین التینه اظهار داشت: «اسرائیل بین مذاکره با دولت لبنان و جنگ خود علیه حزب‌الله تمایز قائل است و آنچه اتفاق می‌افتد تلاشی برای رسیدن به یک راه‌حل است.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 10
کد خبر: ۲۹۶۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایکل عیسی»، سفیر آمریکا پس از دیدار با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان و کارگروه آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد حملات اسرائیل گفت: مذاکرات آغاز شده است، اما این به معنای توقف حملات اسرائیل نیست.

وی اضافه کرد: آنها معتقدند که این دو موضوع از هم جدا و متمایز هستند، اما من فکر می‌کنم مذاکرات می‌تواند شکاف بین دو طرف را پر کند.

طبق گزارش النشره، سفیر آمریکا در سخنرانی خود در عین التینه اظهار داشت: «اسرائیل بین مذاکره با دولت لبنان و جنگ خود علیه حزب‌الله تمایز قائل است و آنچه اتفاق می‌افتد تلاشی برای رسیدن به یک راه‌حل است.»

عیسی خاطرنشان کرد: «می‌خواهم از نبیه بری، رئیس پارلمان، تشکر کنم که به ما اجازه داد گروه بزرگی از آمریکایی‌ها را به لبنان بیاوریم تا از نزدیک در مورد اوضاع بشنوند. معمولاً اطلاعاتی که به آمریکا می‌رسد با اطلاعاتی که در لبنان وجود دارد، یکسان نیست. بنابراین، بری دیدگاه خود را مستقیماً در مورد وضعیت لبنان به هیئت نمایندگی ارائه داد و امیدوارم هیئت نمایندگی واقعیت آنچه را از زبان بری، رئیس پارلمان، در حال وقوع است، درک کرده باشد.»

او در مورد نظرش در مورد انتصاب سفیر کرم در کمیته سازوکار و پیام‌هایی که بری می‌خواهد به ایالات متحده منتقل کند، گفت: «من معتقدم که بری اطلاعاتی را که هیئت باید می‌دانست، منتقل کرد. همانطور که گفتم، گاهی اوقات اطلاعاتی که به آمریکا می‌رسد با آنچه باید باشد متفاوت است. در مورد مذاکراتی که در حال حاضر در جریان است، ما نباید از روز اول در مورد مسائل قضاوت کنیم یا به آنها اهمیت بیش از حد بدهیم. همانطور که دو روز پیش گفتم، باید در‌ها را باز نگه داریم و اجازه دهیم همه نظر خود را بیان کنند.»

او در مورد سفر فرمانده ارتش به آمریکا گفت: «ما هنوز در حال کار روی آن هستیم و من تاریخ مشخصی ندارم، اما معتقدم که این اتفاق خواهد افتاد. به نظر من، فرمانده ارتش پیامی برای آمریکایی‌ها دارد و بهتر است که خودش آن را ارائه دهد.»/ نورنیوز 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار