ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پاسخ فوری و شدیداللحن ایران به درخواست هسته‌ای گروسی

پاسخ فوری و شدیداللحن ایران به درخواست هسته‌ای گروسی رییس سازمان انرژی اتمی با بیان این که« باید برای بازرسی آژانس از مراکز هسته‌ای که مورد حمله قرار گرفتند پروتکل وجود داشته باشد تا اجازه این کار داده شود» گفت: آژانس که نه حملات را محکوم کرده و نه دستورالعملی برای این شرایط دارد حق ندارد ادعای بازرسی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 15
کد خبر: ۲۹۶۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران درباره درخواست مدیرکل آژانس برای بازرسی از سایت‌های هسته‌ای که مورد حمله نظامی قرار گرفته‌اند، گفت: ما برای بازرسی از محل‌هایی که مورد حمله قرار نگرفته بود، مجوز دادیم، اما مساله مراکزی است که مورد حمله نظامی قرار گرفتند و باید برای بازرسی از این مراکز پروتکل وجود داشته باشد.

وی‌ گفت: آژانس که نه حملات را محکوم کرده و نه دستورالعملی برای این شرایط دارد حق ندارد ادعای بازرسی داشته باشد. اینکه با فشار سه کشور اروپایی و آمریکا و اسراییل بر ما فشار می آورد برای ما مهم نیست و تاثیرگذار هم نیست.

گروسی: هنوز به تاسیسات هسته‌ای کلیدی ایران دسترسی نداریم

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: مدیرکل باید به دنیا پاسخ دهد چون ممکن است برای هر کشوری اتفاق بیفتد. تاسیسات هسته‌ای ما تحت نظارت آژانس بوده و آژانس باید جواب دهد چرا حملات را محکوم نکرد و برای سایت‌های هسته‌ای که مورد حمله قرار می‌گیرند چه دستورالعمل و پروتکلی دارد. 
وی‌ گفت: هدف‌گذاری ما در رادیوداروهای تشخیصی و بالابردن اثربخشی این داروهاست و امروز شاهد هستیم که این هدف محقق شده است.

اسلامی تاکید کرد: توان تاسیسات و کارخانه‌های ما برای انجام وظایف و خدمت به مردم برقرار است.

رییس سازمان انرژی اتمی در رابطه با صادرات محصولات سازمان به ویژه درباره مشتقات آب سنگین تصریح کرد: ۵۶ کشور متقاضی محصولات تولیدی ما هم رادیودارو و هم مشتقات آب سنگین هستند. برای صادرات برخی از این محصولات به خاطر تحریم‌ها مشکل حمل و نقل داریم که سعی می‌کنیم راهی برای آن پیدا کنیم و آن بخش که مشکل حمل و نقل ندارند صادراتشان ادامه دارد. محصولات ما تراز و بازار جهانی دارد و تقاضاها رو به گسترش است.

اسلامی در پاسخ به سوالی درباره تولید، ساخت یا تعمیر سیکلوترون‌ها در کشور گفت: سیکلوترون بیمارستان شریعتی بیش از ۱۲ سال بود که معطل مانده بود و مسئولان بیمارستان می‌خواستند مجدد در مدار قرار گیرد و ما دو سال پیش پیشنهاد تعمیر و راه‌اندازی آن را مطرح کردیم که قبول کردند و در نهایت این کار انجام شد و هفته گذشته راه‌اندازی شد.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: در چارچوب طرح جامع سرطان میان سازمان و وزارت بهداشت، ساخت ۷ سیکلوترون را تفاهم کردیم که از این تعداد ۳ دستگاه را در دستور کار قرار دادیم که حداقل دو سال طول می‌کشد ساخته شود. /ایسنا

کلمات کلیدی: گروسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار