چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

درآمدهای مالیاتی دولت ۴۶ درصد افزایش می یابد

درآمدهای مالیاتی دولت ۴۶ درصد افزایش می یابد نگاهی به آمار ارائه شده از سوی وزیر اقتصاد در زمینه نقش مالیات در تامین بودجه کشور در سال آتی نشان از برنامه ریزی برای رشد ۴۶ درصدی اخذ مالیات در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشدید فشارهای بین المللی با خروج ایالات متحده از برجام و مشکلات موجود در فروش نفت کشور موجب شده تا مقامات دولتی و مجلس در طراحی بودجه سال آینده، نقش بسزایی برای مالیات جهت تامین کسری بودجه قائل شوند. رئیس جمهور چندی پیش اظهار کرده بود که می بایست یک سوم از منابع کشور از طریق اخذ مالیات تامین گردد.

 

فرهاد دژپسند در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین تصمیمات دولت نسبت به حذف و کاهش معافیت‌های مالیاتی اظهار داشت: مالیات از مواردی است که باید تمام تصمیمات آن با تصویب مجلس اخذ و اجرا شود. نمی‌توان با تصمیم شورای اقتصاد و نهادهای دولتی مرتبط نسبت به اجرای آن تصمیم گرفت.

 

وی ادامه داد: درباره معافیت‌های مالیاتی به صورت مجموعه‌ای مستقل در حال انجام بررسی‌ها و مطالعات هستیم. هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است.

 

وزیر اقتصاد درباره اخذ مالیات از هنرمندان تاکید کرد: در این باره نمی‌توانم اظهارنظر محتوایی کنم. این موضوع هم در شورای اقتصاد در حال بررسی است و در نهایت در مجلس نسبت به آن تصمیم‌گیری نهایی خواهد شد.

 

دژپسند گفت: درباره اخذ مالیات از هنرمندان درخواست کردم با 25 نفر از کارشناسان مشورت‌هایی داشته باشیم. هنوز اظهارات این کارشناسان را به صورت کامل نشنیدم. پس از اتمام جلسات مشاوره‌ای با این کارشناسان نسبت به مالیات هنرمندان تصمیم می‌گیریم.

 

وی درباره درآمدهای دولت از مالیات در بودجه سال آینده گفت: با توجه به شرایط، باید بر روی بحث مالیات متمرکز شویم و در دریافت مالیات‌های معوق و کاهش فرارهای مالیاتی مصمم هستیم و در سال آینده گام جهش‌گونه‌ای نسبت به این موضوع برمی‌داریم.

 

دژپسند تاکید کرد: درآمد دولت از محل مالیات برای سال آینده 160هزار میلیارد تومان خواهد بود. در سال گذشته درآمد دولت از محل مالیات 109 هزار میلیارد تومان بود که سال آینده آن را به 160 هزار میلیارد تومان می‌رسانیم.

 

وی تاکید کرد: البته در بحث مالیات باید به دو اصل درآمدزایی برای دولت و آثار مالیات در وضعیت بنگاه‌ها و بخش‌های مختلف اقتصادی توجه کرد.

 

وزیر اقتصاد درباره نرخ ارز محاسباتی بودجه سال آینده گفت: طبق آخرین اطلاعات و اخبار، برای کالاهای اساسی نرخ ارز همان 4200 تومان خواهد ماد.

 

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در اقتصادی که ارز دولتی نقش بسیار مهمی در آن دارد، نمی‌توان در بودجه نسبت به تعیین نرخ ارز اقدام کرد و این نشدنی است.

 

دژپسند در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه نظر شما درباره بررسی حساب‌های مردم برای تعیین مالیات گفت: طبیعی است که یکی از محورهای محاسبات مالیات همین است که بتوانیم به حساب‌های مردم دسترسی داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار