تصویر بزرگ تبعات همکاری ایران با FATF-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

تصویر بزرگ تبعات همکاری ایران با FATF

در زمانی که آمریکا از برجام خارج شده است و اروپایی‌ها هم اقدام مثبت رو به جلویی در فضای تعاملات خارجی کشور انجام نداده‌اند، FATF از معدود کانال‌های تعامل با آمریکاست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 05
کد خبر: ۵۷۷۱۱

تصویر بزرگ تبعات همکاری ایران با FATFبه گزارش راهبرد معاصر؛ اجرای بندهایی از برنامه اقدام گروه ویژه اقدام مالی (FATF) با رد لوایح مربوط به الحاق ایران به کنوانسیون های تامین مالی تروریسم (CFT) و پالرمو در شورای نگهبان و هم‌چنین نظرات کارشناسی مجمع تشخیص مصلحت نظام متوقف شده است.

 

با این وجود، موافقان اجرای برنامه‌ اقدام FATF با تحریف واقعیت‌های میدانی همچنان تلاش می‌کنند تصویر غیرواقعی از FATF و نقش آن در تعاملات اقتصادی کشور ارائه دهند.

 

این در حالی است که موافقان FATF هیچگاه پاسخ ندادند چرا مقاماتی که در نهادهای دولتی آمریکا مسئول اجرای تحریم علیه ایران هستند، اصرار دارند ایران برنامه‌ اقدام FATF را اجرا نماید؟ موافقان هیچگاه پاسخ ندادند چرا در بازه‌های زمانی که کشور در فهرست اقدام مقابله‌ای (لیست سیاه) FATF قرار داشت و تحریمی از جانب آمریکا علیه ایران اعمال نشده بود، تعاملات بانکی ایران در وضعیت عادی قرار داشت؟

 

واقعیت آنجاست که موافقان FATF می دانند که نهاد بین الدولی مذکور یک نهاد سیاسی است که آمریکا آن را جهت اشراف و کنترل بر روی تعاملات اقتصادی به وجود آورده است. اما مسئله‌ اصلی در اینجاست که FATF کانالی است در راستای تعامل با آمریکا. در واقع، در زمانی که آمریکا از برجام خارج شده است و اروپایی‌ها هم اقدام مثبت رو به جلویی در فضای تعاملات خارجی کشور انجام نداده‌اند، FATF از معدود کانال‌های تعامل با آمریکاست.

 

 

فارس

کلمات کلیدی: fatf تروریسم
ارسال نظر