ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات

با مخلان امنیت و متعدیان به حقوق مردم قاطعانه برخورد می‌کنیم

فرمانده ناجا گفت: با کسانی که بخواهند امنیت و آرامش حاکم بر جامعه را دچار اخلال کرده و یا به حقوق مردم تعدی کنند، قاطعانه برخورد می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین اشتری عصر امروز از شهرک طالقانی شهرستان ماهشهر بازدید و با مردم آن گفت‌و‌گو کرد.

 

سردار اشتری در این دیدار، حفظ نظم و امنیت را از ماموریت‌های مهم نیروی انتظامی دانست و اظهار کرد: در بازدیدی که از شهرک طالقانی و مناطق مختلف داشتم، خوشبختانه وضعیت عادی بر منطقه جاری است و مردم مشغول فعالیت‌های روزانه خود هستند.

 

وی با بیان اینکه طی چند روز گذشته گروهی از اشرار به حقوق مردم و اموال دولتی تعدی و خساراتی را وارد کردند، افزود: با حضور به موقع مردم شر اشرار دفع شد و جا دارد از شعور و فهم مردم که سر بزنگاه همیشه حساب خود را از کسانی که به دنبال ایجاد اغتشاش هستند، جدا می‌کنند، تشکر کنم.

 

فرمانده ناجا گفت: با حضور مردم، نیروهای انتظامی، نظامی و امنیتی وضعیت شهر به حالت عادی خود بازگشته است، همچنین با تلاش پلیس، تعدادی از اشرار شناسایی و دستگیر شدند و تعدادی نیز در شرف دستگیری هستند و به سزای اعمالشان خواهند رسید.

 

سردار اشتری با تقدیر از مشارکت مردم در اغتشاشات اخیر که اطلاعات مفیدی در خصوص افراد آشوبگر به نیروی انتظامی دادند، تصریح کرد: امیدواریم این امنیت و ثبات آرامش که در اقصی نقاط کشور برقرار است، روز به روز افزایش پیدا کرده و بتوانیم خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم.

 

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور به قدردانی مردم از عملکرد نیروهای نظامی و انتظامی در برخورد با اشرار و اغتشاشگران اشاره و بیان کرد: پلیس در همه صحنه‌ها در کنار مردم بوده و اعتماد آنها به ما مایه افتخار است، امیدواریم مردم عزیزمان بتوانند زندگی خود را با آرامش، سلامتی و امنیت کامل دنبال کنند.

 

فرمانده ناجا با اعلام اینکه صیانت از جان، مال و ناموس مردم از وظایف پلیس است، تاکید کرد: با کسانی که بخواهند امنیت و آرامش حاکم بر جامعه را دچار اخلال کرده و یا به حقوق مردم تعدی کنند، قاطعانه برخورد می کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار