چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

بوی نامطبوع آرادکوه می تواند تا تهران منتقل شود؟

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری گفت: بررسی این که آیا بوی نامطبوع آرادکوه می تواند تا تهران منتقل شود یا نه نیازمند مدلسازی و کارشناسی دقیق است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عصر روز گذشته بوی نامطبوعی در بخش‌هایی از شهرستان ری منتشر شد و پس از آن اعلام شد که در مناطقی از مرکز تهران نیز بوی نامطبوعی منتشر شده است.

 

در همین رابطه زهره عبادتی رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری اظهار کرد: تاکنون علت انتشار این بو مشخص نشده و اداره کل محیط زیست استان نیز اظهار نظر قطعی نکرده است.

 

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری گفت: عصر دیروز پس از انتشار این بو در بخش‌هایی از شهرستان ری، دو تیم کارشناسی به منظور بررسی تشخیص کانون انتشار بوی نامطبوع به مرکز پسماند آرادکوه اعزام شد.

 

وی با بیان اینکه طبق بررسی کارشناسان، دیروز بوی نامطبوع در آراد کوه بسیار شدید بود، افزود: دیروز در مجتمع پسماند آرادکوه عملیات هوادهی پشته‌های کمپوست انجام شده است و وقتی پشته ها را هوادهی می‌کنند بوی شدیدی منتشر می‌شود.

 

عبادتی با اشاره به اینکه دیروز وزش باد نداشتیم، گفت: احتمال دارد به خاطر سکون هوا و نبود جریان باد، بو به سمت بالا پخش نشده و در حالت افقی تا شهرری آمده باشد اما چون بوی نامطبوع در تهران نیز منتشر شده است، نمی‌توان به طور قطعی آرادکوه را منشا اصلی بو عنوان کرد.

 

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری ادامه داد: ما در پالایش آرادکوه متوجه بوی شدید آن شدیم اما اینکه آیا بوی نامطبوع آرادکوه می‌تواند تا تهران منتقل شود یا نه، نیاز به مدلسازی و بررسی دقیق کارشناسی دارد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: انتشار بوی نامطبوع در شهرری، باقرشهر، کهریزک و مناطقی از تهران بود که امروز به طور کامل از بین رفته است و فقط عصر دیروز به مدت چندساعت این بو منتشر شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر