محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

مجلس با معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها قطعاً مخالفت می‌کند

مجلس با معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها قطعاً مخالفت می‌کند عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها توسط دولت، گفت: اگر منظور معاون رئیس‌جمهور اعطای معافیت در لایحه بودجه ۹۹ است قطعاً در مجلس با آن مخالفت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی‌فراهانی، عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها در توئیترش نوشت: «معافیت مالیاتی فقط بامصوبه مجلس امکان پذیر است».

 

وی افزود: «درحالی که کارمندان و کارگران و مردم مالیات پرداخت می‌‌‌کنند؛ چرا باید سلبریتی‌ها مالیات پرداخت نکنند؟».

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «اگر منظور نوبخت اعطای معافیت در لایحه بودجه ۹۹ است قطعاً مخالفت می‌کنیم».

 

معاون رئیس‌جمهور در توئیتی اعلام کرد که باید فعالیت‌های فرهنگی، هنری در این شرایط سخت اقتصادی همچنان شایسته معافیت مالیاتی ۱۰۰ در صدی باشد؛ اما نکته اصلی این دستور تأمل‌برانگیز زمانی روشن می‌شود که مجلس قصد داشت معافیت مالیاتی سلبریتی‌ها را لغو کند، ولی دولت در بزنگاه بزرگی به داد آنها رسید.

 

در همین رابطه کانال وابسته به دولت در پیامی نوشت: «با دستور صریح و فوری دکتر نوبخت محقق شد؛ تداوم معافیت ۱۰۰ درصدی مالیاتی فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی، فرهنگی و هنری در لایحه بودجه ۹۹»!

 

گفتنی است؛ طبق بند ۷۹ پیش‌نویس «لایحه اصلاح برخی قوانین و مقررات مالیاتی» وزارت امور اقتصاد و دارایی خواستار حذف معافیت مالیاتی هنرمندان یعنی بند «ل» ماده ۱۳۹ قانون مالیات‌های مستقیم شده بود.

منبع: آنا

ارسال نظر
captcha