وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات

مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از تعطیلی پیش‌دبستانی‌ها و مدارس ابتدایی ۱۱ شهرستان استان در روز سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ و آغاز به‌کار ادارات پنج شهرستان با دو ساعت تأخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 29
کد خبر: ۲۹۸۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا حیدری با اشاره به گزارش‌های سازمان هواشناسی مبنی بر بارش برف، کاهش محسوس دما، برودت هوا و یخبندان اظهار کرد: با تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و موافقت استاندار کرمانشاه، پیش‌دبستانی‌ها و مدارس مقطع ابتدایی تمامی شهرستان‌های استان به‌جز شهرستان‌های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب، در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این میان، مدارس ابتدایی بخش گواور از توابع شهرستان گیلانغرب نیز مشمول این تعطیلی بوده و آموزش در این بخش نیز به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود تا از تردد غیرضروری دانش‌آموزان در شرایط نامساعد جوی جلوگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: این تصمیم با هدف صیانت از سلامت دانش‌آموزان، کاهش خطرات ناشی از لغزندگی معابر، یخبندان و سرمای شدید هوا اتخاذ شده و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط موظف به اجرای دقیق آن هستند.

تأخیر دو ساعته آغاز به‌کار ادارات در پنج شهرستان

‌حیدری در ادامه با اشاره به وضعیت فعالیت ادارات و بانک‌ها گفت: ادارات و بانک‌های شهرستان‌های پاوه، جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی و دالاهو نیز در روز سه‌شنبه با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام در راستای مدیریت مصرف انرژی، کاهش مخاطرات احتمالی ناشی از شرایط جوی و فراهم‌سازی شرایط ایمن‌تر برای تردد کارکنان دولت و شهروندان انجام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در پایان یادآور شد: ستاد مدیریت بحران استان به‌صورت مستمر وضعیت جوی و شرایط معابر را رصد می‌کند و در صورت تداوم یا تشدید شرایط ناپایدار، تصمیمات تکمیلی متناسب با وضعیت مناطق مختلف استان اتخاذ و اطلاع‌رسانی خواهد شد./ مهر

کلمات کلیدی: مدارس کرمانشاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار