به گزارش راهبرد معاصر؛ منوچهر حبیبی در نشست خبری امروز در استانداری، با اشاره به اتحاد و همدلی میان مسئولان استانی اظهار کرد: این همدلی سبب ترقی و رونق بیشتر استان خواهد شد و دولت، بهویژه رئیسجمهور، نگاه ویژهای به استان کرمانشاه دارند.
وی با تأکید بر اینکه کرمانشاه در اولویت توجه رئیسجمهور قرار دارد و نباید این فرصت را برای توسعه و رونق استان از دست داد، عنوان کرد: پیگیریهای متعددی در سطح ملی انجام شده تا این سفر به بهترین شکل انجام شود. جلسات متعددی با وزرا و رؤسای سازمانهای ملی برگزار شده و امیدواریم نتایج این سفر برای مردم ملموس باشد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به توسعه شبکه حمل و نقل در حوزه فرودگاه و راهآهن، راهاندازی منطقه آزاد قصرشیرین و فعال شدن دهها کارگاه در جهت رونق تولید، گفت: روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشتماه شاهد حضور دولت در استان خواهیم بود و ششمین سفر رسمی رئیسجمهور به استانها نصیب کرمانشاه شده است.
حبیبی افزود: این نشانه اهمیت کرمانشاه در نگاه دولتمردان است و با این اتفاق، احتمال سفر دوم دولت به استان متصور است، زیرا در ابتدای سال قرار داریم و این سفر یک فرصت ملی کمنظیر برای استان محسوب میشود.
افتتاح چهار پروژه و انعقاد ۱۲ تفاهمنامه در سفر هیئت دولت به کرمانشاه
وی با بیان اینکه حدود سه ماه کار کارشناسی و جلسات کارشناسی برای این سفر انجام شده است، گفت: حدود ۱۲ تفاهمنامه اقتصادی با سرمایهگذاری بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در این سفر آماده امضا شده است و این سرمایهگذاریها در حوزههای مختلف گردشگری، کشاورزی، اقتصاد و صنعت صورت خواهد گرفت.
استاندار کرمانشاه بیان کرد: چهار افتتاح بزرگ شامل بیواتانول، بیوایمپلنت، باغ سایبان و نیروگاه برق ۴۰۰/۲۳۰ سرپلذهاب با بیش از ۷۰۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری و دهها مصوبه گرهگشا دیگر در این سفر پیشبینی شده است.
حبیبی گفت: اعتبارات این سفر برخلاف گذشته از محلهای قابل تحقق است و به پروژههای دارای ردیف، مطالعه و پیشرفت فیزیکی بالا اختصاص یافته است که عملیاتی شدن آنها را تسریع میکند.
وی عنوان کرد: در این سفر ۱۰ عضو کابینه رئیسجمهور را همراهی میکنند و نیمی از کابینه دولت به مدت دو روز در استان حضور خواهند داشت و از برخی شهرستانها و حتی روستاها بازدید خواهند کرد.
استاندار کرمانشاه افزود: معاون اجرایی، معاون توسعه روستایی، معاون زنان و خانواده، وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر راه، وزیر صمت، وزیر گردشگری و وزیر نیرو در این سفر رئیسجمهور را همراهی میکنند.
دیدار رئیس جمهور با مردم کرمانشاه روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه
حبیبی با اشاره به دیدار مردمی در روز چهارشنبه گفت: بعد از ۳۱۳ روز، دیدار دوباره مردم استان با دکتر پزشکیان رقم خواهد خورد و این دیدار روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه ساعت ۱۶ در سالن شهید بهشتی ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این سفر صدای مردم شنیده میشود و خواست آنها در اولویت تصمیمگیریها قرار دارد و هیچ نقطهای از نگاه مسئولان دور نخواهد ماند، افزود: محورهای توسعه استان کرمانشاه آماده جهشی بزرگ در مسیر توسعه پایدار است و آینده روشنی در انتظار مردم خواهد بود.
استاندار کرمانشاه گفت: در سفر ریاست جمهوری علاوه بر دیدار مردمی و افتتاحیه ویدئو کنفرانسی، چند بازدید از نقاط شهری انجام میشود و چندین جلسه کارشناسی در قالب کارگروههای تخصصی و نشست با فعالان اقتصادی، نشست با نخبگان دانشگاهی و علمی، نشست با فعالان فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و نشست تخصصی توسعه عدالت فضای آموزشی برگزار میشود.
حبیبی بیان کرد: در نهایت جلسه شورای برنامهریزی با حضور رئیسجمهور، وزرا و معاونان برگزار خواهد شد و آخرین مصوبات و تصمیمگیریها اتخاذ خواهد شد.
وی با بیان اینکه محور مباحث و موضوعات مطرح شده در این سفر حول موضوع بیکاری است، گفت: ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری به هلدینگها پیشنهاد داده شده که مجموع این موارد کمک میکند که نرخ بیکاری استان متناسب با میانگین کشور طی مدت سه سال بهبود یابد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت محدود در استان شناسایی شده است، افزود: اولویت دولت تکمیل پروژههای نیمهتمام و قابل تکمیل است، نه پروژههای نمایشی و طرحهایی که امکان تکمیل شدن ندارند.
حبیبی با اشاره به اینکه امروز کرمانشاه در کانون توجه ملی است و این سفر آغازی بر تحولی بزرگ در استان است، گفت: این نگاه ویژه به استان فرصت طلایی برای توسعه همهجانبه است و این سفر پیامی روشن دارد که خواسته مردم در اولویت است.
وی با بیان اینکه ما به دنبال امیدآفرینی و اعتمادسازی هستیم و کرمانشاه نیازمند و مستحق توسعه است، اظهار داشت: شعار این سفر «کرمانشاه دروازه زیارت و تجارت» است و از این به بعد فعالیتها بر این مبنا ادامه خواهد داشت.
استاندار کرمانشاه گفت: کرمانشاه تاریخ کهن و فرهنگ غنی دارد و از گذشته به عنوان یکی از مهمترین و اولین مسیرهای عزیمت به عتبات عالیات بوده و امروزه در اربعین شاهد حضور زائران بسیاری هستیم و زیرساختها در مرز نیز در حال آماده شدن است.
حبیبی با بیان اینکه در حوزه تجارت ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با بخش اقلیم و عربی عراق از ظرفیتهای استان است، افزود: هدفگذاری این است که ۵۰ درصد صادرات به عراق از طریق پنج مرز رسمی استان انجام شود زیرا مرز پرویزخان دومین مرز ترانزیتی کشور است و ظرفیت بالایی دارد./مشرق