دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد

لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد

رئیس‌جمهور بلاروس روز چهارشنبه با اشاره به حمله پهپادی به اقامتگاه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین بخش شکوفای اروپا را نابود کرده و باید پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 31
کد خبر: ۲۹۸۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که کی‌یف با استفاده از ۹۱ پهپاد به اقامتگاه ریاست‌جمهوری روسیه در منطقه نووگورود حمله کرده است.

لوکاشنکو در سخنانی که توسط دفتر او منتشر شد، عنوان کرد: «چنین لحظاتی که یک حمله تروریستی علیه رئیس‌جمهور انجام می‌شود، نادر است و این بدون تایید یک فرد یا نیروی بزرگ رخ نمی‌دهد. این را از روی تجربه می‌گویم. ولودیمیر الکساندروویچ [زلنسکی]نباید این مسیر را برود.»

وی ادامه داد: «او پیش‌تر بخش شکوفای اروپا را نابود کرده است. خب، حالا آن را به‌طور کامل از بین خواهد برد. او نباید این راه را ادامه دهد. لازم است پیش از آنکه دیر شود به توافق برسند.»

لوکاشنکو افزود که مایل است درباره این حادثه بیشتر تامل کرده، اطلاعات بیشتری جمع‌آوری کند و سپس به نتیجه‌گیری برسد؛ هرچند که این امر زمان‌بر خواهد برد.

وی نسبت به ادامه تحریکات هشدار داد و خاطرنشان کرد که اوکراین در معرض فاجعه قرار دارد؛ زیرا روسیه می‌تواند مراکز تصمیم‌گیری را به‌شکلی ویرانگر هدف قرار دهد.

رئیس‌جمهور بلاروس همچنین خواستار توقف اقدامات تقابلی و آغاز مذاکرات برای صلح در سال آینده شد.

وی گفت: «من واقعا دوست دارم که دونالد ترامپ در این زمینه صادق باشد. اینکه این یک بازی یا نمایش نباشد که ترامپ و غرب یا کشور‌های اروپایی همان نقش را بازی کنند. من به چیزی مشکوکم؛ اگر چنین باشد، احتمالا "برادران انگلیسی" ما پشت این ماجرا هستند. این کاملا امکان‌پذیر است.»

لوکاشنکو در مورد اقامتگاه پوتین در منطقه نووگورود گفت که این مکان یک خانه روستایی برای مهمانان خارجی است که پوتین به‌ندرت از آن بازدید می‌کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: لوکاشنکو روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار