استاندار: وضعیت ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران مناسب نیست اطلاعیه بانک مرکزی؛ پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی ۱۴۰۴ قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۴ قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴/طلا در نقطه اوج ایستاد جزییات واریز میلیونی دولت؛ مشمولان دریافت یارانه جدید مشخص شدند قیمت سکه، نیم‌سکه، ربع‌سکه ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ جزئیات واریز اعتبار سبد غذایی مادران باردار واریز کمک هزینه «سبد غذایی» مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار نیازمند/ شارژ ۱.۲ میلیون تومانی حساب سرپرستان خانوار جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ اعلام شد قیمت امروز طلا و سکه / سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۹۷ میلیون قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ +جدول اطلاعیه مهم وزارت کار؛ اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا چه تاریخی قابل استفاده است؟ قاچاق ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت در پوشش اظهارنامه هیدروکربن حداقل حقوق بازنشسته‌ها برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد

توقف انتقال نفت از روسیه به اروپا

دادگاهی در روسیه برای فعالیت کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) که نفت قزاقستان را به دریای سیاه می‌رساند، حکم تعلیق ۳۰ روزه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۴۵

 به گزارش راهبرد معاصر : خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، دادگاهی در روسیه امروز حکم تعلیق 30 روزه فعالیت کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) را صادر کرد؛ این خط لوله، نفت را از قزاقستان از طریق یکی از بزرگترین خطوط لوله جهان به دریای سیاه می‌رساند.

مسائل فنی شناسایی شده توسط ناظر حمایت از مصرف کنندگان روسیه (Rospotrebnadzor) دلیل این توقف عنوان شده است.

اما خبرگزاری رویترز در این رابطه نوشت، اپراتور CPCاعلام کرده است که حکم تعلیق فعالیت مربوط به کاغذبازی در مورد نشت نفت است که کنسرسیوم باید آن را رعایت می‌کرد.

این شرکت همچنین اعلام کرد، درخواست تجدیدنظر به دادگاه شهر نووروسیسک روسیه ارائه داده و از این دادگاه خواسته است تا اجرای حکم را برای جلوگیری از عواقب غیرقابل بازگشت برای تجهیزات خط لوله به تعویق بیندازد.

CPC، یک درصد نفت جهان را انتقال می دهد. شرکت های شورون و ایکسون آمریکا فعال در این خط لوله مجبور به تبعیت از این حکم هستند.

دو منبع آگاه آشنا به فعالیت این پایانه به رویترز گفتند، صادرات نفت از پایانه CPC در دریای سیاه تا صبح روز چهارشنبه ادامه دارد.

سه منبع صنعتی دیگر گفتند،عرضه نفت از میادین به خط لوله CPC از صبح چهارشنبه بدون وقفه ادامه داشته است. / فارس

کلمات کلیدی: روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار