انحلال ماکان بند؛ جدایی امیر مقاره و رهام هادیان بعد از یک دهه همکاری صحت دارد؟ رکورد سینمایی ایران / فروش ۶۱ میلیاردی سینما‌ها در هفته‌ای که گذشت  درگذشت کاوه کاویان؛ علت فوت بازیگر فیلم بوتیک چه بود؟ + بیوگرافی ببینید | عصبانیت آزیتا حاجیان در مراسم اکبر عبدی: سلفی گرفتن توهین به روح تازه درگذشته است جاماندگان اربعین چگونه از راه دور کربلایی شوند؟ فوت ۸ زائر ایرانی در عراق / ماجرا چه بود؟ جایگزین سریال کلید اسرار شبکه تماشا بیژن جباری درگذشت سریال رویای نیمه شب روی آنتن شبکه سه  + زمان پخش و بازیگران سریال رویای نیمه شب سریال مست عشق به شبکه نمایش خانگی می‌آید + جزییات  بهنوش طباطبایی در مراسم ختم اکبر عبدی سوژه شد؛ ماجرای جدید چیست؟ رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد + جزییات محمد یاراحمدی درگذشت زمان پخش سریال سلمان فارسی اعلام شد + آخرین اخبار از ۶۰ قسمت آماده پخش سریال سلمان فارسی رزقی که در پی انسان است، به او خواهد رسید

آیت‌الله جوادی آملی: این گروه یعنی اسرائیل بدترین گروه بر روی زمین هستند

آیت‌الله جوادی آملی: این گروه یعنی اسرائیل بدترین گروه بر روی زمین هستند آیت‌الله جوادی آملی بر اهمیت نعمت امنیت تاکید کرد و گفت: گرچه ما هیچ نعمتی از خودمان نداریم و هر چه هست از ذات اقدس الهی است «ما بِنا مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنْکَ»، ولی نعمت امنیت از بهترین نعمت‌هایی است که خداوند بر ما منت نهاده و به ما عطا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۱ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 11
کد خبر: ۲۹۹۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله جوادی آملی در ابتدای درس فقه امروز خود یکشنبه (۲۱ دی) با بیان اینکه دشمنان دین با نعمت امنیت مخالف هستند، اظهار کرد: دشمنان دین عموما و اسرائیل خصوصا، با همه عزت‌ها و جلال و شکوه مسلمین مخالف هستند، مخصوصا با نعمت امنیت. امیدواریم خداوند اینها را سرجایشان بنشاند.

این مرجع تقلید گفت: آن شرارتی که خداوند از قوم یهود نقل می‌کند از همه اقوام دیگر بیشتر است، «لاتَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَی خَائِنَةٍ مِنْهُمْ»، خداوند به پیامبر(ص) فرمود اینها هر روز نقشه می‌کشند، بنابراین این گروه یعنی اسرائیل بدترین گروه بر روی زمین هستند، این همان جاهلیت است که باید زیر سوال برود.

آیت‌الله جوادی آملی اظهار کرد: جاهلیت این است که روز روشن مسئول یک کشور دیگری را جابه جا کنند، جاهلیت این است که هم حمله می‌کنند هم مجبور می‌شوند آتش بس قبول کنند، جاهلیت همین است که در غزه و امثال غزه می‌بینید، این‌ها خیانت تنها نیست، این جاهلیت است، این از هر درندگی بدتر است که اسرائیل انجام می‌دهد و یک عده هم نگاه می‌کنند.
آیت‌الله جوادی آملی به تفاوت میان «جهل»، «جهالت» و «جاهلیت» پرداخت و تأکید کرد: هر چند جهل زدایی لازم است، اما کافی نیست، هر چند جهالت زدایی لازم است اما کافی نیست، جهل زدایی، کار حوزه و دانشگاه است و جهالت زدایی، کار حسینیه و مساجد. اما آنچه مهم است «جاهلیت زدایی» است؛ نظام بر آمده از مکتب اهلبیت عصمت و طهارت، نظام امامت و امت است و مسئولیت این نظام، جاهلیت زدایی است.

وی اظهار کرد: خداوند این کسانی که برای حفظ امنیت کشور زحمت می‌کشند را مورد عنایت خودش قرار دهد. ما به شهید تهرانی مقدم که آن موشک ih را ساخت، می‌گوییم «سلام الله علیه»؛ برای همین است که این رزمندگان به یاری امام زمان خودشان اقدام کرده و آبرو، امنیت و ناموس یک کشور را با این موشک و این اقتدار حفظ کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اسراء در روز یکشنبه ۲۱ دی، آیت‌الله جوادی‌آملی در پایان ضمن امیدواری برای حفظ امنیت، عزت و جلال و شکوه کشور، از همه بزرگواران و مردم خواستار دعاهای بیشتر برای حفظ امنیت شد و گفت: از همه مردم می‌خواهیم دعای خودشان را برای حفظ امنیت، بیشتر کنند تا خداوند این نظام، ملت، مملکت و این جمعیت را حفظ کند چرا که این کشور، کشوری است که پیرو اهل بیت عصمت و طهارت و حضرت ولی عصر صاحب الزمان (عج) است./ایسنا

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار