اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

مسکو: تهدید‌های آمریکا برای حمله به ایران هرگز قابل قبول نیست

مسکو: تهدید‌های آمریکا برای حمله به ایران هرگز قابل قبول نیست وزارت خارجه روسیه روز سه‌شنبه به ایالات متحده هشدار داد که از هرگونه ماجراجویی نظامی احتمالی علیه ایران پرهیز کند. وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که تهدید‌های آمریکا برای حمله به ایران هرگز قابل قبول نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۳ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 13
کد خبر: ۲۹۹۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که تهدید‌های آمریکا برای حمله به ایران هرگز قابل قبول نیست.

این وزارت‌خانه هم‌چنین با محکومیت هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی ایران تصریح کرد: «قدرت‌های خارجی دشمن ایران، برای از بین بردن این کشور با استفاده از شیوه‌های انقلاب رنگین تلاش می‌کنند.»

مشخص نیست ترامپ قرار بوده یا کدام مقام ایرانی دیدار کند که آن را لغو کرده است!

در حالی که پیشتر «کرولاین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز دوشنبه در جمع خبرنگاران تاکید کرد که دونالد ترامپ به‌دنبال دیپلماسی با ایران است، یک مقام آمریکایی به شبکه خبری الجزیره گفت که ترامپ به همراه تیم امنیت ملی خودش، عصر سه‌شنبه گزینه‌هایی، از جمله گزینه نظامی را بررسی خواهد کرد. لویت هم در سخنانی مدعی شده بود که ترامپ در صورت لزوم، از استفاده از زور علیه ایران هراسی ندارد.

رئیس‌جمهور آمریکا در اوایل هفته جاری از ادعا‌های خود مبنی بر اقدام نظامی احتمالی علیه ایران عقب‌نشینی کرده و گفته بود که تحولات در ایران را تحت نظر دارد، اما دلیلی برای ارسال نیروی نظامی به ایران نمی‌بیند.

در همین حال، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران برای همه گزینه‌ها آمادگی دارد، اما امیدوار است واشنگتن راهی خردمندانه را انتخاب کند.

وزیر خارجه ایران گفت که ارتباطات میان او و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از اعتراضات، پس از آن و تا امروز ادامه داشته است.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران درباره احتمال دیدار با ویتکاف تصریح کرد که برخی موضوعات با واشنگتن مطرح است که در حال حاضر از سوی ایران در دست بررسی قرار دارد.

عراقچی تأکید کرد که نمی‌توان از یک‌سو خواسته‌ها و مطالبات مطرح‌شده از سوی واشنگتن را پذیرفت و از سوی دیگر، تهدید‌های آن علیه ایران را نادیده گرفت. او افزود که اگر واشنگتن بار دیگر گزینه نظامی را که پیش‌تر آن را آزموده است انتخاب کند، ایران نیز برای مواجهه با آن آمادگی کامل دارد.

وزیر خارجه ایران در این مصاحبه با اشاره به اینکه توان و آمادگی نظامی ایران در مقایسه با جنگ اخیر به‌مراتب گسترده‌تر است، گفت: «برخی در تلاش‌اند آمریکا را به سمت جنگ سوق دهند تا منافع رژیم صهیونیستی تأمین شود.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار