گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تعامل مقامات امنیتی سابق آمریکا با روسیه

مقامات امنیتی سابق آمریکا تاکید می‌کنند که ایالات متحده تلاش کرد تا با روسیه از موضع برابر برخورد کند و در عین حال ادعاهایی مبنی بر تلاش آمریکا جهت تحقیر کردن اتحاد جماهیر شوروی سابق را رد کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 24
کد خبر: ۱۴۳۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در جریان اجلاس امنیتی اسپن گفت: «من اینجا چنین خطری را می‌پذیرم و خواهم گفت که فکر می‌کنم همه از دولت کلینتون گرفته تا دولت جورج بوش، دولت باراک اوباما و دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق هر کار ممکنی را انجام دادند تا سعی کنند روسیه را در وارد سیستم بین‌المللی کنند.»

وی افزود: «این موضوع که ما تلاش کردیم تا روسیه را تحقیر کنیم، اصلا درست نیست.»

بیل کلینتون، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در ماه آوریل تاکید کرد او نمی‌توانست هیچ کاری برای جلوگیری از حمله ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه به اوکراین انجام دهد و اینکه دولتش در "انزوا، تحقیر یا نادیده گرفتن" پوتین نقشی داشته است را رد کرد و آن‌ها را "مزخرف و غلط" خواند.

در همین اجلاس، استفان هادلی، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا خاطرنشان کرد که پوتین طی دهه‌های اخیر، "بسیار تغییر کرده" و افزود که پوتین شرایط را برای ارتباط آمریکا با خودش و یکپارچه سازی کشورش در سازمان‌های بین‌المللی را "دشوار کرده است."

وی افزود: «به نظر من مشکل، انقلاب‌های رنگی بود که پوتین معتقد بود که این عملیات سازمان سیا است که از طریق سازمان‌های غیردولتی برای سرنگونی دولت‌ها انجام می‌شود – ما می‌گوییم دموکراتیک و او می‌گوید دولت‌های دموکراتیک ضد روسیه. و از نظر او این تمرینی بود برای کاری که قرار بود با روسیه انجام دهیم و من فکر می‌کنم ما پوتین را در آن مرحله از دست دادیم.»

کلمات کلیدی: آمریکا روسیه
ارسال نظر