شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

سردار رضایی: با هوشیاری ملت بزرگ ایران توطئه دشمن نقش بر آب شد

سردار رضایی: با هوشیاری ملت بزرگ ایران توطئه دشمن نقش بر آب شد جانشین فرمانده کل انتظامی با تأکید بر رویکرد نظامی و دفاعی در مرزها، گفت: با هوشیاری ملت بزرگ ایران توطئه دشمن نقش بر آب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 18
کد خبر: ۲۹۹۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی در قرارگاه مقدم امام علی (ع) فرماندهی مرزبانی فراجا با عرض خداوقت به تلاش‌های ارزنده مرزبانان در تأمین امنیت مرز‌های کشور، گفت: از همه کارکنان انتظامی و مرزبانی که در اغتشاشات اخیر در مقابل دشمنان قسم‌خورده ایران و انقلاب اسلامی که همواره درصدد ضربه زدن به کشور هستند ایستادگی داشتند قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه دشمن با ایجاد آشوب و اختلال در نظم عمومی، تلاش کرده‌اند اهداف شوم خود را محقق سازند، افزود: به فضل الهی و با هوشیاری ملت بزرگ ایران اسلامی، تمامی توطئه‌های آنان نقش بر آب شد.

جانشین فرمانده کل انتظامی در ادامه با تأکید بر هماهنگی اطلاعاتی و عملیاتی در کنترل مرزها، اظهار کرد: کنترل مرز‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و می‌طلبد مرزبانان با هوشیاری و صلابت در مقابل توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنند.

سردار رضایی با بیان اینکه مرزبانان مجاهدان فی سبیل الله هستند، گفت: تقویت رویکرد نظامی و دفاعی و اشراف اطلاعاتی در حوزه استحفاظی یکی از مولفه‌های مهم است، عقبه و پشتوانه عملیات در یگان‌های مرزی کار اطلاعاتی است.

این مقام ارشد در انتظامی کشور تصریح کرد: باید با استفاده از تاکتیک‌های مختلف، عملیات‌های روانی و گماردن دیده بان‌های تخصصی و بهره گیری از مشارکت مرزنشینان در تامین نظم و امنیت نسبت به ارتقا کیفیت و کنترل نوار مرزی اهتمام ویژه داشته باشیم.

سردار رضایی در ادامه با اشاره بر لزوم تقویت همبستگی و تعامل بین مرزنشینان و مرزبانان، افزود: امروز مرزنشینان، مرزبان واقعی کشور هستند و به مرزبانان به عنوان تکیه گاه و نماینده انقلاب اسلامی نگاه می‌کنند و قطعاً تقویت ارتباط مرزبانان و مرزنشینان موجب ارتقاء امنیت مرز‌ها می‌شود./مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار