دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

در دیدار فرمانده کل انتظامی با وزیر کشور چه گذشت؟

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران به همراه برخی از فرماندهان ارشد فراجا به دیدار وزیر کشور رفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۷۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسکندر مومنی در دیدار فرمانده کل انتظامی بر تقویت ارتباط بین وزارت کشور و فرماندهی انتظامی، برای ارتقای نظم و امنیت عمومی و بهبود احساس امنیت تاکید کرد.

سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا نیز در این دیدار با تبریک آغاز فعالیت وزیر کشور دولت چهاردهم و جانشین فرماندهی کل نیرو‌های مسلح در نیروی انتظامی، آمادگی فراجا را برای تداوم همکاری‌ها و اجرای صحیح قانون اعلام کرد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا اوایل شهریور امسال در حکمی، وزیر کشور را به سمت جانشین فرماندهی کل نیرو‌های مسلح در نیروی انتظامی منصوب کردند.

همچنین سردارحسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی و سردار علی مؤیدی رئیس پلیس پیشگیری فراجا نیز به صورت جداگانه با حضور در وزارت کشور با مومنی دیدار و گفتگو کردند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر