گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هشدار نسبت به وقوع فتنه داخلی در عراق

دبیر کل عصائب اهل حق عراق نسبت به وقوع فتنه داخلی در عراق هشدار داده و اظهار داشته که هرگونه درگیری مسلحانه در عراق مردود بوده و تمامی سلاح ها باید منحصرا در اختیار دولت باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با بالا گرفتن دور جدیدی از خشونت ها در عراق، رهبران سیاسی و مذهبی این کشور نسبت به وقوع جنگ داخلی در این کشور هشدار می دهند.

 

قیس الخزعلی دبیر کل عصائب اهل حق عراق که روز گذشته به همراه دو نفر از رهبران حشدالشعبی از سوی وزارت خزانه داری آمریکا مورد تحریم قرار گرفت در سخنانی نسبت به تشدید خشونت های مسلحانه در عراق هشدار داد. وی در پیامی توئیتری نوشت: «درگیری مسلحانه مردود بوده و باید تمامی افراد مسلح عقب نشینی کنند.»

 

دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق عراق در ادامه نوشت: «اطاعت از مرجعیت دینی واجب بوده و تمام سلاح‌ها باید در دستان دولت باشد و از فتنه داخلی باید بر حذر باشیم.»

 

گزارش های رسانه ای از وقوع درگیری های مسلحانه در بغداد طی روز جمعه حکایت دارد. وزارت کشور عراق با انتشار بیانیه ای جمعه شب اعلام کرد که گزارش های اولیه وزارت بهداشت عراق حاکیست که درگیری های مسلحانه در پل سنک در مرکز بغداد تاکنون ۴ کشته و ۸۰ زخمی به دنبال داشته است.

 

پیشتر «خالد المحنا» سخنگوی وزارت کشور عراق در اظهاراتی گفته بود که نیروهای امنیتی تحقیق و تفحص را در علت وقوع درگیری مسلحانه در اطراف پل سنک آغاز کرده اند.

 

با وجود کناره‌گیری «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر مستعفی عراق از قدرت، بغداد و دیگر شهرهای جنوب عراق همچنان صحنه تظاهرات و روز جمعه برخی منابع خبری از تیراندازی افراد ناشناس به سوی تظاهرات کنندگان در بغداد خبر دادند.

 

«عبدالمهدی الکربلائی» نماینده آیت الله سیستانی در خطبه نماز جمعه کربلا تأکید کرد که باید تظاهرات به صورت مسالمت‌آمیز و به دور از خشونت و تخریب برگزار شود.

 

الکربلائی گفت که تظاهرات‌کنندگان نباید به افراد خرابکار اجازه دهند که در میانشان نفوذ و به نیروهای امنیتی یا اموال عمومی و شخصی تجاوز کنند.

 

دور دوم تظاهرات مردمی عراق از 25 اکتبر در اعتراض به سوء وضعیت معیشتی و فساد آغاز شد و همچنین ادامه دارد. شماری از افراد نفوذی اما با بهره‌برداری از اعتراضات، شهرهای مختلف عراق را به آتش کشیدند.

ارسال نظر