خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

برای کالابرگ از فروشگاه‌هایی که قیمت پایین می‌دهند خرید کنید

برای کالابرگ از فروشگاه‌هایی که قیمت پایین می‌دهند خرید کنید مشاور وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی هرگونه تغییر اعتبار کالابرگ و افزایش مبلغ یک میلیون تومان را منوط به تصمیم‌گیری دولت برای سال آینده دانست و به مردم توصیه کرد از فروشگاه‌هایی اقلام کالابرگی خرید کنند که با قیمت پایین‌تر کالا عرضه می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 31
کد خبر: ۳۰۰۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سجاد سنگسری در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره احتمال افزایش قیمت اقلام کالابرگ گفت: تا پایان فروردین ماه سال آینده هیچ‌گونه افزایشی نخواهیم داشت ولی برای سال ۱۴۰۵ اگر دولت بر اساس گزارش‌ها، معیارها و شاخص‌های اقتصادی موجود تصمیم بگیرد، حتما در ابتدای سال از طریق دولت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی درباره صعودی بودن قیمت برخی اقلام گفت: با بررسی نرخ اقلامی همچون مرغ و تخم‌مرغ و قیمتهایی که در این خصوص گرفتیم، خوشبختانه بازار کم کم خودش را پیدا می‌کند و ما نسبت به روزهای اول کاهش قیمت‌ها را شاهد هستیم و کاهش قیمت گوشت قرمز هم آغاز شده است.
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مردم خواست برای خرید کالابرگ به چند فروشگاه سر بزنند و فروشگاهی را انتخاب کنند که قیمت پایین‌تر می‌دهد تا از این طریق فروشگاه‌هایی که گرانتر به مردم کالا می‌فروشند خود را با فروشگاه‌هایی که نفع مردم را در نظر دارند،تنظیم کنند.

به گفته سنگسری، درخصوص اعتبار کالابرگ در دولت تصمیم‌گیری می‌شود و در صورت لزوم از ابتدای سال آینده این تصمیم نهایی خواهد شد.

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون پیش از این هم تأکید کرده بود که دریافت هرگونه مبلغ اضافه از مردم تحت هر عنوان تخلف محسوب می‌شود و موضوع با حساسیت از ابتدا تاکنون در حال پیگیری است. 

سنگسری با بیان اینکه برخی فروشگاه‌ها به بهانه تأخیر در تسویه‌حساب مبالغی خارج از اعتبار کالابرگ از مردم می‌گیرند، اعلام کرده بود که تسویه‌حساب با فروشگاه‌ها به‌صورت روزانه صورت می‌گیرد و هیچ فروشگاهی طلبی از وزارت تعاون ندارد؛ بنابراین دریافت کارمزد از مردم توجیه قانونی ندارد و با متخلفان برخورد خواهد شد. 

وی همچنین در توضیح کسر ۵ هزار تومان از برخی کارت‌ها گفته بود که طبق اعلام شبکه شاپرک، این مبلغ به‌صورت سیستمی کسر و مجدد به همان کارت بازگردانده می‌شود./ایسنا

کلمات کلیدی: کالابرگ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار