پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

تظاهرات مردم هند در اعتراض به سیاست‌های دولت

بیش از 500 هزار معترض در شهر کلکته تجمع کرده و علیه سیاست‌های «نارندرا مودی» نخست وزیر هند شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 20
کد خبر: ۳۰۰۷

به گزارش گروه راهبرد معاصر؛بیش از ۵۰۰ هزار نفر از مردم ایالت بنگال غربی در شهر کلکته علیه سیاست‌های دولت هند دست به اعتراض زدند.

گزارش‌ها حاکی است در بزرگترین اعتراض پیش از انتخابات پلیس شهر کلکته مجبور شد برای تامین امنیت بیش از 5 هزار نیروی مازاد را در شهر مستقر کند.

این تظاهرات که «هند متحد» نامگذاری شده است با دعوت سران احزاب اپوزیسیون برگزار شد و در آن به سیاست‌های اقتصادی دولت دهلی‌نو اعتراض صورت گرفت.

«ممتا بنرجی» سروزیر ایالت بنگال غربی در این خصوص گفت: عمر حکومت مودی به انتها رسیده است و باید آن را یک حکومت تاریخ مصرف گذاشته بدانیم.

در این تظاهرات تاکید شد: مودی از اختیارات سیاسی خود سواستفاده های شخصی می کند و تمام مردم به اقدامات وی معترض هستند.

احزاب اپوزیسیون به بیکاری و مشکلات اقتصاد نیز اعتراض کرده و آن را نتیجه بی کفایتی دولت مودی دانستند.

گفتنی است انتخابات هند در ماه آوریل یا می سال جاری برگزار خواهد شد (3 یا 4 ماه دیگر) برگزار خواهد شد و تکلیف دولت آتی این کشور مشخص می شود.

این در حالی است که حزب حاکم هند در انتخابات میان دوره شکست سنگینی را متحمل شده است و احتمال این که در انتخاباتی اصلی نیز نتواند نتایج سال 2014 را تکرار کند وجود دارد.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار