یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ترامپ: استارت نو یک توافق بد است

ترامپ: استارت نو یک توافق بد است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در خصوص پیمان کنترل تسلیحاتی با روسیه اعلام کرد که این یک توافق بد است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 06
کد خبر: ۳۰۱۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مورد پیمان کنترل تسلیحاتی با روسیه اعلام کرد که پیمان استارت نو یک توافق بد مذاکره شده توسط ایالات متحده است که گذشته از هر چیز دیگری، به شدت نقض می‌شود.

وی بار دیگر با ادعای اینکه از وقوع جنگ‌های هسته‌ای بین پاکستان و هند، ایران و اسرائیل و روسیه و اوکراین جلوگیری کرده‌، افزود: به جای تمدید «استارت نو»، باید کارشناسان هسته‌ای خود را بر روی یک پیمان جدید، بهبود یافته و مدرن که می‌تواند برای مدت طولانی در آینده ادامه یابد، متمرکز کنیم.

پیش از این اکسیوس به نقل از سه منبع آگاه، گزارش داد که ایالات متحده و روسیه در حال نزدیک شدن به توافقی برای رعایت پیمان کنترل تسلیحات هسته‌ای «استارت نو» هستند، درحالیکه این پیمان امروز پنجشنبه منقضی می‌شود.

پیمان «استارت نو» که محدودیت‌هایی را برای موشک‌ها، پرتابگرها و کلاهک‌های استراتژیک هر طرف تعیین می‌کند، آخرین مورد از مجموعه‌ای از توافقات هسته‌ای است که قدمت آن به بیش از نیم قرن پیش، یعنی زمان جنگ سرد، بازمی‌گردد.

اکسیوس به نقل از یک منبع دیگر گزارش داد که مذاکرات در 24 ساعت گذشته در ابوظبی در حال انجام بوده اما توافقی حاصل نشده است.

فرماندهی اروپایی ارتش ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرد که آمریکا و روسیه در ابوظبی توافق کرده‌اند که گفتگوی نظامی سطح بالا را از سر بگیرند.

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار