افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

قوه قضاییه: بازداشتی مجروح در زندان پذیرش نمی‌شود

قوه قضاییه: بازداشتی مجروح در زندان پذیرش نمی‌شود قوه قضاییه اعلام کرد: مطابق با ماده ۵۵ آیین‌نامه، زندانی واجد بیماری حاد یا شرایط جسمانی وخیم و یا مجروح و یا مصدوم، تا زمان تثبیت وضعیت و بهبودی، پذیرش نمی‌شود و توسط ضابطان مربوط به مرکز درمانی معرفی می‌گردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 06
کد خبر: ۳۰۱۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ قوه قضاییه اعلام کرد: مطابق با ماده ۵۵ آیین‌نامه، زندانی واجد بیماری حاد یا شرایط جسمانی وخیم و یا مجروح و یا مصدوم، تا زمان تثبیت وضعیت و بهبودی، پذیرش نمی‌شود و توسط ضابطان مربوط به مرکز درمانی معرفی می‌گردند.

سازمان زندان‌ها  تاکید کرده است «طبق قانون اساساً پذیرش افراد مجروح یا دارای وضعیت جسمانی وخیم در زندان، خلاف آیین‌نامه سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور بوده و ادعای کذب مبنی بر انتقال و نگهداری از اغتشاشگران مجروح در زندان فشافویه بجای مراکز درمانی، فاقد هرگونه وجاهت قانونی و صحت است.»

مطابق با ماده ۵۵ آیین‌نامه، زندانی واجد بیماری حاد یا شرایط جسمانی وخیم و یا مجروح و یا مصدوم، تا زمان تثبیت وضعیت و بهبودی، پذیرش نمی‌شود و توسط ضابطان مربوط به مرکز درمانی معرفی می‌گردند.

در همه زندان‌ها، کلیه زندانیان بدون استثنا از خدمات درمانی به شکل رایگان و شبانه‌روزی برخوردارند و به هیچ‌عنوان تعطیلی مراکز درمانی در زندان‌ها نیز امکان‌پذیر نیست.

ضمن اینکه برگرفته از ماده ۱۳۷ آئین‌نامه، زندانیان درطول دوره حبس، درموارد ضرورت برای درمان و معالجه به مراکز درمانی خارج از زندان اعزام می‌شوند. همچنین منطبق با ماده ۱۳۸ این آین‌نامه قانونی، از همه زندانیان بدون استثناء به محض ورود به موسسات کیفری، در واحد بهداشت و درمان معاینه کامل به عمل آمده و درصورت لزوم نسبت به درمان یا معرفی زندانی به مراکز درمانی دیگر اقدام می‌شود.

کلمات کلیدی: قوه قضاییه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار