انفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر؛ چند کودک شهید و مجروح شدند پزشکیان: حضور نیرو‌های خارجی در قفقاز اوضاع منطقه را دشوارتر می‌کند پزشکیان ارمنستان را به مقصد بلاروس ترک کرد خبر خوش نماینده مجلس در خصوص معیشت معلمان استاندار تهران: اجاره‌بها در برخی نقاط تهران با خروج اتباع تا ۳۵ درصد کاهش داشته / امروز جمعیتی معادل چند استان کشور از اتباع خارجی در تهران ساکن هستند واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات پزشکیان: ارمنی‌ها در جامعه ایران محبوب و عزیز هستند کشف یک خانه تیمی وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل در تهران/ کشف و ضبط تعدادی ریز پرنده و پهپاد استاندار مازندران: کار من خدمت به مردم است، نه بازی با واژه‌ها/ اهل سیاست بازی نیستم طباطبایی: پزشکیان اول مهر به نیویورک می‌رود؛ مذاکره با آمریکا مشخص نیست عارف: دولت به مناطق محروم توجه خاصی دارد/ راهبرد این دولت کلنگ زدن نیست هشدار قاطع ستاد کل نیرو‌های مسلح به آمریکا و اسرائیل: از توطئه‌گری و خباثت علیه ایران دست بردارید واکنش قالیباف به گزافه‌گویی نتانیاهو؛ اسرائیل آب‌دزد شماره یک جهان است پاسخ قالیباف به ادعای نتانیاهو؛ بیچاره و پریشان شده‌اید پزشکیان: پنهان‌کار نیستم/ بیان مشکلات احترام به شعور مردم است

واکنش به بازداشت فرزند مسئولان: مسئولان باید مراقب اطرافیان خود باشند

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه وظیفه مسئولان این است که از نزدیکان خود مراقبت کنند، گفت: قوه قضاییه در مبارزه با فساد باید به سمت کانون‌های قدرت و ثروت برود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا ترقی درباره دستگیری فرزندان یکی از مسئولان کشور، اظهار کرد: این اقدام در قوه قضاییه بی‌سابقه نبوده و مدتی پیش فرزندان معاون اول رئیس قوه قضاییه نیز بازداشت شدند. اقدام اخیر هم به این معناست که دستگاه قضایی مجدانه در حال برخورد با فساد است.

وی با بیان اینکه وظیفه مسئولان این است که از نزدیکان خود مراقبت کنند، ادامه داد: رهبر انقلاب توصیه کرده‌اند که مسئولان باید مراقب اطرافیان خود باشند تا از موقعیت و جایگاه آنها سوءاستفاده نشود. اقدام اخیر قوه قضاییه هم نشانه این است که این قوه، استثنایی در برخورد با فساد ندارد و همه در برابر قانون یکسان هستند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد قوه قضاییه با جدیت در حال توصیه به عمل رهبر معظم انقلاب برای مقابله با فساد از درون خود این قوه است و اقدامات شایسته‌ای هم انجام داده؛ زیرا اگر عواملی در درون قوه قضاییه از مفاسد حمایت نکنند، این مفاسد به راحتی رشد نمی‌کند.

ترقی با بیان اینکه پاکسازی قوه قضاییه حتما اعتماد مردم را به این دستگاه بیشتر کرده و زمینه تحقق عدالت در کشور را فراهم می‌کند، افزود: با این حال قوه قضاییه در مبارزه با فساد باید به سمت کانون‌های قدرت و ثروت برود زیرا این کانون‌ها مانع اصلاح نظام بانکی و اداری هستند. از سویی نباید فقط با مفسد برخورد شود بلکه با عناصری که این افراد را به سمت فساد سوق می دهند یعنی کسانی که رشوه و حق حساب می‌دهند هم باید برخورد شود.

وی با تاکید بر اینکه هنوز فساد در کشورمان سیستمی نشده است، گفت: به هر حال عناصری در هر دستگاهی حضور دارند که به سمت فساد می‌روند، ولی اگر سیستم نظارتی قوی‌تر باشد، می توان مانع گسترش فساد شد./ایسنا

کلمات کلیدی: قوه قضاییه
ارسال نظر
آخرین اخبار