حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت شهردار بوشهر برکنار شد

هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد

هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد اداره هواشناسی استان تهران اعلام کرده است که پایتخت در روز‌های آینده هوایی نسبتاً پایدار را تجربه خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 17
کد خبر: ۳۰۲۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، اداره هواشناسی استان تهران اعلام کرده است که پایتخت در روز‌های آینده هوایی نسبتاً پایدار را تجربه خواهد کرد؛ شرایطی که اگرچه با افزایش تدریجی دما همراه است، اما می‌تواند به تشدید غبار محلی در مناطق پرتردد شهری منجر شود.

بر اساس تازه‌ترین پیش‌بینی‌های هواشناسی، آسمان استان طی پنج روز آینده عمدتاً صاف تا نیمه‌ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد ملایم رخ می‌دهد، با این حال، از امروز تا روز پنجشنبه به دلیل پایداری نسبی جو و کاهش جریان باد، احتمال افزایش آلودگی و غبار محلی به‌ویژه در مناطق شلوغ شهری وجود دارد.

کارشناسان می‌گویند این وضعیت می‌تواند باعث افت نسبی کیفیت هوا در ساعات مختلف روز شود؛ پدیده‌ای که معمولاً در دوره‌های سکون جوی زمستان و اواخر فصل سرد مشاهده می‌شود.

طبق این گزارش، شرایط جوی از روز جمعه تغییر خواهد کرد و سرعت وزش باد در سطح استان افزایش می‌یابد. در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی، وزش باد گاهی شدت گرفته و احتمال شکل‌گیری گردوخاک نیز پیش‌بینی شده است.

از نظر دمایی، روند افزایشی دما تا پایان روز پنجشنبه ادامه دارد، اما برای جمعه کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

در میان شهر‌های استان، فیروزکوه با ثبت دمای منفی یک درجه در سردترین ساعات شب، خنک‌ترین نقطه گزارش شد. در مقابل، شهر‌های پیشوا، قرچک و ورامین و با بیشینه دمای ۲۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مناطق استان بودند.

هواشناسی توصیه کرده است افراد حساس به آلودگی هوا، به‌ویژه در روز‌های میانی هفته، فعالیت‌های طولانی در فضای باز را کاهش دهند./ مهر 

کلمات کلیدی: هواشناسی بارش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار