سردترین صبح سال در راه است

بر اساس پیش‌بینی کارشناس هواشناسی، سرمای هوا تا اواسط هفته آینده ادامه خواهد داشت و بارش‌های سنگین نیز سواحل شمالی و جنوب غرب کشور را در روز‌های آتی تحت تأثیر قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، با انتشار یک فایل ویدئویی اعلام کرد: امروز، هفتم اسفندماه، در بسیاری از مناطق کشور، سرما برای این موقع از سال رکورد زده است.

او در ادامه گفت: پیش‌بینی می‌شود که بامداد فردا، چهارشنبه هشتم اسفند، سردترین صبح را در هفت تا هشت روز آینده و شاید از ابتدای سال خورشیدی تجربه کنیم. این سرمای شدید به‌ویژه در تهران و برخی دیگر از مناطق کشور محسوس خواهد بود.

اصغری با بیان اینکه از فردا بعدازظهر به بعد، با شیب کندی از شدت سرما کاسته می‌شود، گفت:، اما حداقل تا اواسط هفته آینده، با بی‌هنجاری دما و سرمای نامتعارف مواجه خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: از نظر بارش‌ها نیز باید آگاه باشیم که از پنجشنبه، نهم اسفند، تا یکشنبه هفته آینده، در سواحل دریای خزر شاهد بارندگی‌هایی نسبتاً سنگین به‌ویژه در استان‌های گیلان و مازندران خواهیم بود.

این کارشناس هواشناسی در پایان گفت: روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هوا به طور نسبی آرام خواهد بود، اما از چهارشنبه هفته آینده، موج جدیدی از بارندگی‌ها از سمت جنوب غرب کشور وارد خواهد شد. این سامانه بارشی در دامنه‌های زاگرس و نیمه جنوبی کشور فعال شده و بارش‌های نسبتاً خوبی را به همراه خواهد داشت./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده