پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

آیت الله مصباح یزدی نامزد انتخابات خبرگان خواهد شد

منابع آگاه به شماری از رسانه ها اطلاع داده اند که آیت الله مصباح یزدی صبح امروز نامزد انتخابات مجلس خبرگان رهبری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با ثبت نام نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ثبت نام نامزدهای انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری در برخی حوزه ها در جریان است. در این میان برخی منابع اگاه اطلاع داده اند که آیت الله مصباح یزدی مسئول موسسه امام خمیمنی (ره) در حوزه انتخابیه مشهد مقدس نامزد انتخابات مجلس خبرگان رهبری خواهند شد.

 

علامه مصباح یزدی که در دوره های قبل، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری بود، در انتخابات سال 1394 موفق به ورود به این مجلس نشد. در این میان حجّت‌الاسلام حسین جلالی مسئول دفتر آیت‌الله مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با فارس از تصمیم آیت‌الله مصباح یزدی مبنی بر ثبت نام برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری خبر داد و گفت: از چندی پیش جمعی از علما و نخبگان مشهد مقدس از آیت‌الله مصباح یزدی درخواست کردند تا برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری از حوزه انتخابیه خراسان رضوی حضور یابند که در نهایت ایشان امروز این درخواست را پذیرفتند.

 

وی افزود: روز دوشنبه آیت‌الله مصباح یزدی، برای داوطلبی نمایندگی مجلس خبرگان ثبت نام می‌کنند.

 

گفتنی است آیت‌الله مصباح یزدی سابقه نمایندگی مردم تهران در دور دوم مجلس خبرگان رهبری را در کارنامه دارد.

 

رهبر معظّم انقلاب، عدم حضور آیت‌الله مصباح یزدی و آیت‌الله محمّد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را در مجلس خبرگان رهبری، یک خسارت برای این مجلس دانسته بودند.

 

همچنین گفتنی است در پی درگذشت آیت‌الله سیّد محمود هاشمی شاهرودی، نماینده سابق مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان در این حوزه نیز برگزار می‌شود.

 

ثبت نام از داوطلبان نمایندگی اولین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از روز جمعه( 15 آذر) آغاز شده و تا روز پنجشنبه هفته جاری(21 آذر) ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار