افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند

دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند دانشگاه صنعتی شریف از تداوم آموزش حضوری در این دانشگاه و همچنین برخورد انضباطی با دانشجویان خاطی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 22
کد خبر: ۳۰۲۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، طی دو روز گذشته دانشگاه صنعتی شریف صحنه تجمع و اعتراض دو گروه از دانشجویان بود که در مقاطعی به بروز درگیری میان آنها انجامید.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف در پی پیگیری ما درباره این تجمعات و وضعیت فعالیت‌های آموزشی اعلام کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند، شرایط کشور باید عادی و منضبط باشد. بر همین اساس، در دو روز گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد کلاس‌های درس در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است. تعداد کلاس‌های لغوشده حتی نسبت به ترم‌های گذشته و شرایط عادی نیز کمتر بوده است؛ بنابراین فرآیند آموزش به‌طور کامل در دانشگاه برقرار است.

بر اساس اعلام این دانشگاه؛ آموزش حضوری در دانشگاه صنعتی شریف همچنان ادامه خواهد داشت.

این دانشگاه از ممنوع الورود شدن تعداد اندکی از دانشجویان خبر داد و اعلام کرده است که در این مدت، برخی افراد رفتار‌هایی خلاف موازین و شئونات دانشگاهی از جمله استفاده از الفاظ نامناسب و در مواردی برخورد فیزیکی داشته‌اند که فرآیند ممنوع‌الورود شدن آنان در حال انجام است.

افراد محدودی (کمتر از انگشتان دو دست) که نقش مؤثری در این وقایع داشته‌اند، ممنوع‌الورود خواهند شد و این موضوع امروز به آنها ابلاغ می‌شود. این افراد تا زمان تشکیل و رسیدگی به پرونده در کمیته انضباطی، حق ورود به دانشگاه را نخواهند داشت.

بر اساس اعلام دانشگاه صنعتی شریف؛ درباره افرادی که چنین رفتار‌هایی در سوابق آنان مسبوق به سابقه بوده و پیش‌تر نیز نسبت به رعایت شئونات دانشگاهی به آنها تذکر داده شده است، نیز امروز تصمیم‌گیری خواهد شد و برای آنها پرونده کمیته انضباطی تشکیل می‌شود.

دانشگاه صنعتی شریف تأکید کرده است که همانند گذشته با ناهنجاری‌ها و رفتار‌های خلاف قانون و مغایر با شئونات دانشگاهی برخورد خواهد کرد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار