نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟

اعلام منع آمد و شد در لس‌آنجلس برای مهار اعتراضات

در پی بالا گرفتن اعتراضات آمریکایی‌ها علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ، لس‌آنجلس منع رفت‌وآمد شبانه وضع کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کارن بس» شهردار لس‌آنجلس شامگاه سه‌شنبه به وقت محلی در یک نشست خبری اعلام کرد که این شهر برای مهار اعتراضاتی که وارد پنجمین شب خود شده‌اند، در مرکز شهر منع رفت‌وآمد اعمال خواهد کرد.

این منع رفت‌وآمد از ساعت ۸ شب به وقت محلی آغاز شده و تا ۶ صبح ادامه خواهد داشت. شهردار لس‌آنجلس اعلام کرد که پلیس هر کسی را که این دستور را نادیده بگیرد، بازداشت خواهد کرد.

انتظار می‌رود این منع رفت‌وآمد برای چند روز ادامه داشته باشد.

اعتراضات از شامگاه جمعه آغاز شده و تا روز سه‌شنبه در ساعات مختلف روز و شب در بخش‌هایی از مرکز لس‌آنجلس ادامه داشته است.

به گزارش نیویورک تایمز، شهردار لس‌آنجلس گفت ده‌ها معترض تلاش کرده‌اند از بزرگراه ۱۰۱ عبور کنند و ساختمان‌های مرکز شهر نیز از ناحیه دیوارنویسی و شکستن پنجره‌ها دچار «خسارات قابل توجهی» شده‌اند.

«جیم مک‌دانل» رئیس پلیس لس‌آنجلس هم گفت که تعداد بازداشت‌ها در طول هفته رو به افزایش بوده است.

روز شنبه ۲۷ نفر بازداشت شدند؛ روز یکشنبه ۴۰ نفر و روز دوشنبه ۱۱۴ نفر. روز سه‌شنبه، پیش از آغاز اعتراضات شبانه، نزدیک به ۲۰۰ نفر بازداشت شده بودند.

رهبران سیاسی کالیفرنیا از دولت ترامپ خواسته‌اند تا یورش‌های مهاجرتی که جرقه این اعتراضات را زده، متوقف کند.

همچنین فعالان به دلیل تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اعزام گارد ملی و تفنگداران دریایی به کالیفرنیا، علی‌رغم مخالفت «گوین نیوسام» فرماندار ایالت، خشمگین‌تر شده‌اند.

شهردار لس‌آنجلس همچنین گفت: «فکر می‌کنم باید این نکته را روشن کنم، نه برای اینکه خرابکاری‌ها و خشونت‌هایی که آنجا رخ داده را کم‌اهمیت جلوه دهم که البته قابل‌توجه بوده‌اند. اما بسیار مهم است بدانیم آنچه در این منطقه یک‌مایلی در حال وقوع است، بر کل شهر تأثیر نگذاشته است. برخی از تصاویر اعتراضات و خشونت‌ها این‌طور جلوه می‌دهند که گویی بحران تمام‌شهری است، در حالی که این‌گونه نیست.»

در سال ۲۰۲۰، پس از کشته شدن یک سیاه‌پوست آمریکایی به نام «جورج فلوید» به دست پلیس آمریکا و گسترش اعتراضات در سراسر این کشور، لس‌آنجلس نیز منع رفت‌وآمد شبانه وضع کرده بود.

با این حال، معترضان صلح‌جو آن دستور‌ها را نادیده گرفتند و به راهپیمایی ادامه دادند. فعالان و یک گزارش شهری در آن زمان واکنش‌های خشونت‌آمیز پلیس لس‌آنجلس به معترضان را مورد انتقاد قرار دادند. در اوج همه‌گیری کووید-۱۹ نیز محدودیت‌هایی مقطعی و پراکنده بر تجمع‌ها و فعالیت کسب‌وکار‌ها در شب اعمال شده بود.

در جدیدترین مورد، مسئولان شهرستان برای مناطقی که به‌دلیل آتش‌سوزی‌های ویرانگر ژانویه نیاز به تخلیه اجباری داشتند، از ساعت ۶ عصر تا ۶ صبح منع رفت‌وآمد اعلام کردند. آن مورد، آخرین باری بود که نیرو‌های گارد ملی در لس‌آنجلس مستقر شدند.

با این حال، در آن مورد، استقرار نیرو‌ها به درخواست شهردار صورت گرفت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار