بیانیه اتحادیه اروپا در شورای حکام: از پیشرفت‌های هسته‌ای ایران عمیقاً نگرانیم/ از تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی جامع حمایت می‌کنیم دیدار وزرای خارجه ایران، مصر و عمان در اسلو ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد اتحادیه اروپا: به راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران متعهدیم نماینده ایران در آژانس: واکنش ایران به تصویب قطعنامه ضدایرانی بسیار کوبنده خواهد بود شهادت ۲ جوان و ترور یک رهبر جهاد اسلامی در کرانه‌باختری ورود عراقچی به اسلو + فیلم وقوع یک انفجار مهیب در حلب اعلام حکومت نظامی ۱۰ ساعته در لس‌آنجلس اعلام منع آمد و شد در لس‌آنجلس برای مهار اعتراضات افزایش ناآرامی‌ها در آمریکا / اعتراضات به نیویورک رسید بازداشت یکی از ساکنان تل‌آویو به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت یک قاچاقچی ایرانی در نیوزیلند به جرم تجاوز زاخارووا: روسیه قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد عراقچی: هرگونه تصمیم نسنجیده در شورای حکام با پاسخ مقتضی ایران مواجه خواهد شد

اعلام منع آمد و شد در لس‌آنجلس برای مهار اعتراضات

در پی بالا گرفتن اعتراضات آمریکایی‌ها علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ، لس‌آنجلس منع رفت‌وآمد شبانه وضع کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۲۸۰۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کارن بس» شهردار لس‌آنجلس شامگاه سه‌شنبه به وقت محلی در یک نشست خبری اعلام کرد که این شهر برای مهار اعتراضاتی که وارد پنجمین شب خود شده‌اند، در مرکز شهر منع رفت‌وآمد اعمال خواهد کرد.

این منع رفت‌وآمد از ساعت ۸ شب به وقت محلی آغاز شده و تا ۶ صبح ادامه خواهد داشت. شهردار لس‌آنجلس اعلام کرد که پلیس هر کسی را که این دستور را نادیده بگیرد، بازداشت خواهد کرد.

انتظار می‌رود این منع رفت‌وآمد برای چند روز ادامه داشته باشد.

اعتراضات از شامگاه جمعه آغاز شده و تا روز سه‌شنبه در ساعات مختلف روز و شب در بخش‌هایی از مرکز لس‌آنجلس ادامه داشته است.

به گزارش نیویورک تایمز، شهردار لس‌آنجلس گفت ده‌ها معترض تلاش کرده‌اند از بزرگراه ۱۰۱ عبور کنند و ساختمان‌های مرکز شهر نیز از ناحیه دیوارنویسی و شکستن پنجره‌ها دچار «خسارات قابل توجهی» شده‌اند.

«جیم مک‌دانل» رئیس پلیس لس‌آنجلس هم گفت که تعداد بازداشت‌ها در طول هفته رو به افزایش بوده است.

روز شنبه ۲۷ نفر بازداشت شدند؛ روز یکشنبه ۴۰ نفر و روز دوشنبه ۱۱۴ نفر. روز سه‌شنبه، پیش از آغاز اعتراضات شبانه، نزدیک به ۲۰۰ نفر بازداشت شده بودند.

رهبران سیاسی کالیفرنیا از دولت ترامپ خواسته‌اند تا یورش‌های مهاجرتی که جرقه این اعتراضات را زده، متوقف کند.

همچنین فعالان به دلیل تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اعزام گارد ملی و تفنگداران دریایی به کالیفرنیا، علی‌رغم مخالفت «گوین نیوسام» فرماندار ایالت، خشمگین‌تر شده‌اند.

شهردار لس‌آنجلس همچنین گفت: «فکر می‌کنم باید این نکته را روشن کنم، نه برای اینکه خرابکاری‌ها و خشونت‌هایی که آنجا رخ داده را کم‌اهمیت جلوه دهم که البته قابل‌توجه بوده‌اند. اما بسیار مهم است بدانیم آنچه در این منطقه یک‌مایلی در حال وقوع است، بر کل شهر تأثیر نگذاشته است. برخی از تصاویر اعتراضات و خشونت‌ها این‌طور جلوه می‌دهند که گویی بحران تمام‌شهری است، در حالی که این‌گونه نیست.»

در سال ۲۰۲۰، پس از کشته شدن یک سیاه‌پوست آمریکایی به نام «جورج فلوید» به دست پلیس آمریکا و گسترش اعتراضات در سراسر این کشور، لس‌آنجلس نیز منع رفت‌وآمد شبانه وضع کرده بود.

با این حال، معترضان صلح‌جو آن دستور‌ها را نادیده گرفتند و به راهپیمایی ادامه دادند. فعالان و یک گزارش شهری در آن زمان واکنش‌های خشونت‌آمیز پلیس لس‌آنجلس به معترضان را مورد انتقاد قرار دادند. در اوج همه‌گیری کووید-۱۹ نیز محدودیت‌هایی مقطعی و پراکنده بر تجمع‌ها و فعالیت کسب‌وکار‌ها در شب اعمال شده بود.

در جدیدترین مورد، مسئولان شهرستان برای مناطقی که به‌دلیل آتش‌سوزی‌های ویرانگر ژانویه نیاز به تخلیه اجباری داشتند، از ساعت ۶ عصر تا ۶ صبح منع رفت‌وآمد اعلام کردند. آن مورد، آخرین باری بود که نیرو‌های گارد ملی در لس‌آنجلس مستقر شدند.

با این حال، در آن مورد، استقرار نیرو‌ها به درخواست شهردار صورت گرفت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده