عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن هواپیمای نظامی آمریکا در فیلیپین حین تلاش برای برخاستن از زمین، با یک مانع بتنی برخورد کرد و هر ۵ سرنشین آمریکایی آن زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 25
کد خبر: ۳۰۲۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که یک فروند هواپیمای نظامی آمریکا هنگام برخاستن در فیلیپین با یک مانع بتنی برخورد کرده و در پی آن هر ۵ نظامی آمریکایی حاضر در هواپیما زخمی شدند.

طبق گزارش «نیوزویک»، این حادثه بعدازظهر سه‌شنبه در جریان یک رزمایش آموزشی در استان «پانگاسینان» در شمال فیلیپین رخ داد. به گفته مقام‌های فیلیپینی، هواپیمای ترابری نیروی هوایی آمریکا پس از فرود در یک «منطقه فرود جایگزین»، هنگام برخاستن از مسیر منحرف شد و با مانع بتنی کنار جاده برخورد کرد.

بر اساس گزارش‌های اولیه پلیس، خلبان و ۲ نفر دیگر برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند و دو نظامی دیگر در محل حادثه تحت درمان قرار گرفتند. مقامات اعلام کردند علت دقیق این سانحه در دست بررسی است.

این تمرین با هماهنگی ارتش، پلیس و نهاد‌های غیرنظامی فیلیپین برنامه‌ریزی شده بود و هدف آن آماده‌سازی نیرو‌ها برای شرایط اضطراری همچون زلزله و طوفان، زمانی که فرودگاه‌های اصلی ممکن است از دسترس خارج شوند، عنوان شده است.

طبق گزارش نیوزویک، حضور و تمرین‌های مشترک نیرو‌های آمریکایی و فیلیپینی در سال‌های اخیر در چارچوب توافقنامه سال ۱۹۹۹ موسوم به «توافق نیرو‌های میهمان» انجام می‌شود.

شبکه آمریکایی افزود: «این همکاری‌ها در حالی ادامه دارد که تنش‌ها در دریای جنوبی چین و رقابت‌های منطقه‌ای افزایش یافته است.»

مقام‌ها اعلام کرده‌اند تحقیقات درباره علت انحراف هواپیما هنگام برخاستن ادامه دارد و تاکنون دلیل مشخصی برای این حادثه اعلام نشده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: هواپیما آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار