نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

مجاهد: کشته‌شدن ملاهبت‌الله کذب است

مجاهد: کشته‌شدن ملاهبت‌الله کذب است سخنگوی طالبان ضمن رد شایعات کشته شدن رئیس امارت اسلامی تاکید کرد که پاکستان اهل حل مسائل از مسیر مذاکره نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 27
کد خبر: ۳۰۲۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی ارشد حکومت طالبان درباره ادعای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر کشته‌شدن «ملاهبت‌الله آخندزاده» رئیس طالبان در حملات جنگنده‌های پاکستانی، این خبر را «کذب محض» خواند.

وی اظهار داشت: دشمن با انتشار چنین شایعاتی به‌دنبال دستاوردسازی رسانه‌ای برای خودش است. رهبر امارت اسلامی در سلامت کامل به‌سر می‌برد و اینگونه اخبار با هدف ایجاد جنگ روانی منتشر می‌شود.

مجاهد همچنین با اشاره به روابط کابل و اسلام‌آباد نیز گفت: امارت اسلامی افغانستان همواره خواستار حل‌وفصل مسالمت‌آمیز مسائل بوده و در این راستا بارها با طرف پاکستانی وارد مذاکره شده است، اما پاکستان تاکنون تمایلی برای حل موضوعات از طریق گفتگو نشان نداده است.

سخنگوی حکومت طالبان همچنین درباره تحولات میدانی شب گذشته توضیح داد: در حملات تلافی‌جویانه نیروهای امارت اسلامی علیه مواضع پاکستانی، 55 نظامی پاکستانی کشته شده‌اند و 23 جسد از نیروهای آنان در اختیار امارت اسلامی قرار دارد.

به گفته وی، تعدادی نیز به‌صورت زنده اسیر شده‌اند و دو پایگاه بزرگ نیروهای پاکستانی منهدم شده است.

وی ادامه داد که در این عملیات 19 پاسگاه کوچک در امتداد خط مرزی «دیورند» به‌طور کامل تخریب و دو خودروی زرهی نیروهای پاکستانی نیز از بین رفته است.

ذبیح الله مجاهد در عین حال اذعان کرد که در جریان این درگیری‌ها، نیروهای امارت اسلامی نیز متحمل تلفات شده‌اند؛ به طوری که تاکنون 13 نفر کشته و 22 نفر زخمی شده‌اند. در پی حملات پاکستان به نقاط مختلف افغانستان نیز 13 غیرنظامی زخمی شده‌اند و با ادامه حملات، احتمال افزایش تلفات غیرنظامیان وجود دارد.

وی با اشاره به جریان‌هایی که تمایل به تنش میان افغانستان و پاکستان دارند، گفت که گروه و جریانی خاص، مانع عادی‌سازی روابط میان کابل و اسلام‌آباد و عامل اصلی تداوم بی‌ثباتی در منطقه است. مردم و بسیاری از سیاسیون پاکستانی خواستار تنش با افغانستان نیستند اما این گروه و جریان اجازه نمی‌دهد دو ملت در آرامش زندگی کنند.

سخنگوی حکومت طالبان همچنین با اشاره به حملات صبح امروز افغانستان به اسلام‌آباد گفت این اقدام حامل پیام روشنی به مقامات پاکستانی است. صبر امارت اسلامی حدی دارد و توان دسترسی به اهداف مورد نظر نیز وجود دارد./تسنیم

کلمات کلیدی: طالبان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار